Pazartesi, Aralık 29, 2014

BAĞCILARSPOR'A HADIMKÖY'DE ŞOK

İstanbul Süper Amatör Ligi  2.grup maçında, Hadımköy Stadı'nda  Hadımköyspor ile Bağcılar takımları karşı karşıya geldi. Yeşil siyahlılar Bağcılarspor'u 2-1 mağlup ederek Bağcılarspor'a ağır bir yenilgi tattırdı. Bağcılar temsilcisi üst üste 3.maçını da kazanamadı.

Müsabakayı  Serdar Akkoçoğlu yönetti. Yardımcılığını ise İsmail Semih İleri ve Furkan Onur Geçen yaptı. Müsabakanın gözlemcisi Lemi Çelik idi. Saha komiseri ise  Yasin Özmen idi.

Hadımköy'ün alttan kurtulmak için Bağcıların ise ilk iki için çıktıkları maçı Hadımköy ikinci yarıda bulduğu goller ile kazandı. Müsabakanın ilk yarısında bir kişi eksik kalan Bağcılar daha üstün olan taraftı. İkinci yarıda ise Hadımköy daha üstün oynadı. Her iki takımında acil puana ihtiyacı olduğu bir maçtı. 


Müsabakanın 2. dakikasında  Hadımköyden Yusuf Can ceza alanı içinde  Vedat ile girdiği mücadelede yerde kalınca Hakem Serdar Akkoçoğlu penaltı noktasını gösterdi. Vedatı’ da kırmızı kart ile oyundan ihraç etti. Penaltıyı kullanan Vardar topu üstten auta attı. 18. Dakikada Vardar ceza alanı içinde kaleci Sefer ile karşı karşıya kaldı vuruşunu kaleci sefer çıkardı. 37. dakikada Bağcıların atağında Seray ceza yayı üstünden vurdu. Kaleci Serkan topa parmakları ile dokunmasına rağmen gol oldu. 39. Dakikada kullandığı iki köşe vuruşundan yararlanamadı. İlk yarı Bağcıların 1-0 üstünlüğü ile bitti.  



İkinci yarıya Hadımköy hızlı başladı. 55. dakikada  Can sol taraftan geliştirdiği atakta uzaktan vurduğu top kaleci sefer’ in solundan ağlarla buluştu.(1-1). 70. dakikada     Vardar uzun atılan topu kontrol ederek ceza alanına girdi düzgün bir şekilde vurduğu top kaleci Seferin solundan yan direğe de çarparak ağlarla buluştu. Maçın başında penaltı kaçıran Vardar bu golü takımının üç puan almasını sağladı.

83. dakikada Bağcılar’ ın atağında, Hadımköy kalecisi Serkan ceza alanı dışına kadar çıkarak topa müdahale etmeye çalıştı. Daha sonra eli ile oynadı. Hakem Serdar Akkoçoğlu bu pozisyona serbest vuruş verdi kaleci Serkan’a sarı kart gösterdi. Bağcılar takımı bu sarı karta kırmızı kart olması için uzun süre itiraz etti. Müsabaka Hadımköyün 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.



STAT: Hadımköy 
HAKEMLER: Serdar Akkoçoğlu, İsmail Semih İleri, Furkan Onur Geçen
SAHA KOMİSERİ: Yasin Özmen
HADIMKÖY: Serkan, Fatih, Fethi, Can, Mahmut,  Barış, Yunus Emre, Yusuf Can, Özgür, Vardar, Serdar
YEDEKLER: M.Ali, Serdar, Özgür, Ferdi, Emre Can, Gökay
BAĞCILAR: Sefer, Berk, Ali, Vahap, Vedat, Seray, Uğur, Serhan, Serdar,  Sinan, Levent
YEDEKLER: Gökhan, Ramazan, Burak, Furkan, Ergin, Harun, Tekin,
         
HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE









5 yorum:

Adsız dedi ki...

Gazeteci arkadaş eksiklerin var unuttukların var.

Adsız dedi ki...

Bu hakemlere yazıklar olsun vicdan falan yok.3mt ofsayt ı kaldırma sonra defans takı adamı görme son adam penaltı de kırmızı ver.sonra takımı on kişi bırak ki takımlar dengeler sin Hadımköy e bütün insiyatifini kullan aynı pozisyonları bağcılaramı sarı kartları bol keseden harca .kaleci topu ceza sahasının dışında elle topla oynasın kırmızı verme.Neden çünkü Hadım köyün benç te yedek futbolcusu yok.hocalar bi hafta sonrasını düşünüyorum diyo.hadım köylü üç tane futbolcusu taraftarlar küfürlü ve fiziksel müdahale ediyo türübün e kadar çıkıyo içinden birine kırmızı veriyor diğerlerine sarı veriyor.sonra ben böyle gördüm diyor.kustepeli yetkililer takipçisi olun kırmızı kart 13 numara aldı adamları esameleri dikkat edin. Oynanma yan maçlarda kırmızılı geçerli sayılmaz.

Adsız dedi ki...

Bakalım yayınlanacaktır ali abi inşaallah

Adsız dedi ki...

Bakalım yayınlanacaktır ali abi inşaallah

Adsız dedi ki...

Eyvallah

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.