Cumartesi, Aralık 20, 2014

ALİBEYKÖYSPOR HADIMKÖYSPOR'A ŞANS TANIMADI

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grupta 34 puanla lider durumda bulunan Alibeyköyspor 16. hafta maçında grupta 15 puanla küme düşme hattında bulunan Hadımköyspor’u Alibeyköy  Stadı’nda karşılaştı.


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın da izlediği mücadeleyi maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Alibeyköyspor farklı kazandı.

Alibeyköyspor’un  Samet Şenol ile iki Mustafa Samsama ve Yusuf Kaymak ile de birer kez olmak üzere 4 topu da direkten döndü.

Bestami Uyumaz, A. Kaan Kuloğlu ve Ali Anıl Özdemir hakem üçlüsünün rahat ve iyi yönettiği maçta Alibeyköyspor  mücadeleyi 27 ve 58. dakikalarda Soner Mor, 36. dakikada Mustafa Yalçın, 55. dakikada Hasan Çaylan ve 75. dakikada Yusuf Kaymak’ın attığı gollerle kazandı. Konuk Hadımköyspor’un tek golünü ise 87. dakikada Ahmet Vardar Artuner attı.

Bu netice ile Alibeyköyspor puanını 37’ye yükseltip liderliğini sürdürdü. Hadımköyspor ise 15 puanda kaldı ve küme düşme hattından kurtulamadı.

27. dakikada Yusuf Kaymak sol kanattan bindirme yapan Metehan Görgül’ü gördü. Metehan mükemmel bir orta yaptı. Soner altı pas çizgisinin üzerinden harika bir ayak içi vuruşu ile turuncu-mavilileri 1-0 öne geçirdi.

33. dakikada Ahmet Vardar Artuner’in ceza sahası dışından çektiği sert şutu kaleci Kaan Öztürk kurtardı ve takımının beraberlik golünü yemesini engelledi.

36. dakikada Orhan Karabay ceza sahası içerisindeki Samet Şenol’u gördü. Samet Şenol Mustafa Yalçın’a aktardı. Mustafa Yalçın hafifçe dönerek kaleci Serkan Gökler’in sağından topu ağlara gönderdi ve Alibeyköyspor’u 2-0 öne geçirdi.

Başka gol olmayınca ilk devre 2-0 Alibeyköyspor’un  üstünlüğü ile sona erdi. İlk devre atılan 2 golün dışında Samet Şenol’un 2 topu da direkten döndü.

55. dakikada Hasan Çaylan yaklaşık 25 metreden sert bir şut çekti. Genç kaleci Serkan Gökler’in hata yapıp topu kontrol edememesi neticesinde top ağlarla buluştu ve skor 3-0 oldu.

58. dakikada Bilal Kara’nın sağ kanattan yaptığı bindirme ile güzel bir orta yaptı. Yusuf Kaymak topu tek hamlede Soner Mor’un önüne bıraktı. Soner de güzel bir vuruşla kendisinin ikinci Alibeyköyspor’un 4. golünü attı ve skor 4-0 oldu.

63. dakikada gelişen Hadımköyspor kontra atağında Ahmet Vardar Artuner kaleci Kaan Öztürk ile karşı karşıya kaldı. Vardar’ın sağ ayağının için içe köşeye yaptığı plaseyi kaleci Kaan harika bir refleksle iki hamlede kontrol etti.

72. dakikada sağ kanattan Mustafa Samsama’nın ortasına güzel bir kafa vuruşu yapan Yusuf Kaymak’ın topu üst direkten döndü.

75. dakikada yine Bilal Kara sağ kanattan bindirdi ve harika bir orta yatı. Yusuf Kaymak topu kontrol etti ve düzgün bir vuruşla skoru 5-0’a taşıdı.

83. dakikada dakikada Mustafa Samsama ceza sahası dışından sert bir şut çekti. Top yan direkten auta çıktı.

87. dakikada Hadımköyspor’un geliştirdiği atak kornerle sonuçlandı. Yapılan ortaya tecrübeli oyuncu Ahmet Vardar Artuner ayak koydu ve takımının tek golünü attı.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Alibeyköyspor’un 5-1 üstünlüğü ile neticelendi.

İki takım arasında oynanan ilk maçı da Alibeyköyspor Mustafa Yalçın’ın attığı gollerle 2-1 kazanmıştı.

Alibeyköyspor haftaya deplasmanda Beykoz temsilcisi Ortaçeşmespor ile karşılaşacak. Hadımköyspor ise evinde Bağcılarspor’u konuk edecek.

Stat: Alibeyköy
Hakemler: Bestami Uyumaz, A. Kaan Kuloğlu ve Ali Anıl Özdemir
Saha Komiseri: Mehmet
Alibeyköyspor: Kaan Öztürk, Bilal Kara, Metehan Görgül, Ahmet Faruk Özcan, Mehmet Aslan(K)(Tugay Banicar), Hasan Çaylan(Enes Bahadır Bayram), Mustafa Yalçın, Orhan Karabay, Samet Şenol(Mustafa Samsama), Yusuf Kaymak, Soner Mor
Yedekler: Onur Koç, Tugay Banicar, Murat Kızılkara, Enes Bahadır Bayram, Enes Eğne, Mustafa Samsama, Nadir Yıldırım
Teknik Sorumlu: Metin Kaygın
Hadımköyspor: Serkan Gökler, Fatih Kalaycı, Özgür Binici, Can Kocaoğlu, Feti Kaya, Barış Tan, Emrecan Kılıç, Serdar Taş, Yusuf Can Taş, Gökay Baykal, Ahmet Vardar Artuner
Yedekler: Muhammet Ali Genç, Yunus Emre Yıldız, Serkan Öncül, Güner Tokatlı
Teknik Sorumlu: Kubilay Özcan
Goller: Dk.27 ve 58 Soner Mor, Dk.36 Mustafa Yalçın, Dk.55 Hasan Çaylan, Dk.75 Yusuf Kaymak / Dk.87 Ahmet Vardar Artuner

Daha fazla fotoğrafa ulaşmak için LÜTFEN TIKLAYINIZ

HABER-FOTOĞRAF: SELİM DEMİRER









2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hasret bu sene sona erecek.. ALİBEYKÖY !!

Adsız dedi ki...

Tebrikler KÜÇÜKKÖYLÜLER

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...