Çarşamba, Aralık 31, 2014

ALİBEYKÖYSPOR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup lideri Alibeyköyspor hafta sonu oynayacağı Sütlücespor maçı öncesi antrenmanlarını sürdürüyor. Teknik Direktör Metin Kaygın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların oldukça keyifli ve hırslı oldukları görüldü.



Anlattı futbolcular uygulayınca alkışladı
Yoğun kar yağışı altında geçen antrenmanda Tekknik Direktör Metin Kaygın hafta sonu oynayacakları Sütlücespor maçı ile ilgili bol bol konuşarak takımına ne yapmaları gerektiğini anlattı. Futbolcuların pür dikkat dinledikleri konuşmaların ardından yapılan çift kale maçta başarılı teknik adam söylediklerini yapan futbolcularını alkışlayarak motive etti.

Camiamız bize güvensin ve desteğini sürdürsün
Geçtiğimiz hafta Ortaçeşmespor'a yenildikleri için üzüldüklerini ama artık o maçın geride kaldığını belirten genç teknik adam "artık sadece Sütlücespor maçını düşünüyoruz. Futbolcularıma güveniyorum. Camiamızın da bizlere güvenmesini ve bizleri desteklemesini bekliyorum. Taraftarlarımıza da bir ricada bulunmak istiyorum. Hafta sonu oynayacağımız maçta tribünleri doldurup takımımızı desteklesinler. Ligin sonuna yaklaştıkça taraftara daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Bizleri desteklemeye devam etsinler. Allah'ın izni ile sezon sonunda hep birlikte şampiyonluğu kutlayacağız" dedi.

HABER: SELİM DEMİRER
FOTOĞRAF: ALİ KEMAL DEMİR



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.