Cuma, Kasım 21, 2014

ZARA EKİNLİ SİMURGSPOR'U FARKLI YENDİ


U17 ligi 5.Grupta var olma maçına kendi sahasında kalabalık bir seyirci kitlesi önünde çıkan Zara Ekinli 3 puan önünde bulunan rakibini 6-1’lik skorla geçti ve liderlik koltuğuna yükseldi.

2.yarının ilk maçlarının oynandığı U17 ligi 8.hafta maçında ev sahibi ekip tek mağlubiyetini 1-0’lık skorla aldığı Simurgspor'u sahasında baştan sona etkili ve göze hoş gelen hücum futboluyla 6-1’le geçti.


Maça etkili başlayan Zara Ekinli ilk 15 dakikada girdiği gol pozisyonlarından sonuç alamayınca ender gelişen bir Simurgspor atağında 19.dakika da kalesinde golü gördü ve 1-0 mağlup duruma düştü.

Golün şokunu üzerinden çabuk atan ev sahibi ekip 21.dakikada Yafes'le skoru dengeledi. Bu golden 5 dakika sonra kazandığı serbest vuruşu müthiş bir organizasyon sonrası gole çeviren Serdar Zara Ekinliyi soyunma odasına 2-1 önde götürdü.

2.yarıda baskısını daha da arttıran ev sahibi ekip 44.dakikada penaltıdan Faruk, 51.dakikada kornerden yaptığı doğrudan vuruşla Anıl, 64.dakikada Emre Gümüş ve 70.dakikada Yunus'un golleriyle sahadan 6-1 galip ayrılan taraf oldu.

Yıldırım: Rakibimizden bir adım öndeyiz

Zara Ekinli U17 Teknik Sorumlusu Fatih Yıldırım; haftalardır beklediğimiz bir müsabakaydı, hafta boyunca iyi çalıştık iyi hazırlandık ve şükürler olsun ki istediğimiz arzuladığımız galibiyeti elde ettik. Maç boyunca sahanın her yerinde bu maçı isteyen arzulayan Zara Ekinli oyuncuları vardı. Tüm oyuncularıma böylesine tempolu maç çıkardıkları için teşekkür ediyorum. Biz bu grupta şampiyon olmak istiyoruz. Rakibimizden sadece küçük bir adım öndeyiz bu avantajımızı koruyarak ligi şu an bulunduğumuz konumda liderlik koltuğunda bitirmek istiyoruz.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...