Cuma, Kasım 21, 2014

YILDIRIM BOSNALILAR KAYNARCA'YA AKIN EDECEK


İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grupta yarın Kaynarca Sahasında oynanacak olan Kaynarspor-Yıldırım Bosna maçı, ilk maçtaki olaylar nedeniyle yüksek güvenlik riski barındırıyor.

İlk maçta olaylar çıkmıştı
Bayrampaşa Belediye Stadında oynanan ve 2-2 sonuçlanan karşılaşmanın ardından konuk ekip Kaynarcaspor, Yıldırım Bosna taraftarının saldırısına uğramıştı. Bu olaydan sonra Bayrampaşa ekibinin ağır cezalar alması ve geçen zamandan bugüne iki ekibin taraftarlarının sosyal medyada birbirlerine kin ve nefret söylemlerini artarak devam ettirmesi nedeniyle yarınki maçta olaylar çıkmasından endişe ediliyor.

5 Otobüs tutuldu
Öte yandan bu maç için kendi aralarında örgütlenen ve saat 12’de Sancak Parkından hareket etmesi beklenen Yıldırım Bosna taraftarlarının şimdiden 5 otobüs için bir turizm firmasına ödeme yaptığı ve takımlarını yalnız bırakmamak için Kaynarca Sahasında 350-400 civarı taraftarla birlikte gidecekleri öğrenildi. Bu gelişme nedeniyle Kaynarca Sahasının etrafında ve Yıldırım Bosna taraftarlarının geçiş güzergahında yoğun güvenlik önlemi alınması bekleniyor.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Kucukkoyde ferikoy macina orgutleniyor

bestami dedi ki...

Bu macta olay cikmamasi mucize olur

Adsız dedi ki...

ilk yarıda ilk 10 dk da 2 gol old ve 1-1 sonuçlandı
Döner bıçaklı taraftarar mevcuttu.Polis yıldırım bosnalıların gelişine izin vermedi verseydi cinayet çıkardı.Kaynarcadan yaklaşık750 taraftar mevcuttu.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...