Pazar, Kasım 30, 2014

YEŞİLOVA ESNAF SAHASINDA PUAN VERDİ

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup’ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Yeşilova Esnafspor ile İstanbul Bayburtspor takımları arasındaki karşılaşma 2-2 sona erdi ve iki takımda sahadan birer puanla ayrıldılar.




Ligin 13.Haftasında Küçükçekmece Kemal Aktaş Sahasında sağanak yağmur atlında oynan Yeşilova Esnafspor İstanbul Bayburtspor takımları arasındaki maça az sayıda sporsever izledi.


Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi Yeşilova Esnafspor takımı oyunun daha ilk dakikalarında rakip kalede gol aramaya başladı. 18.Dakikada ev sahibi Yeşilova Esnaf spor takımı Servetin attığı kafa golü ile 1-0 öne geçti. 36.Dakikada misafir takım İstanbul Bayburtspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Emrah topa çok sert vurdu top yaklaşık 35 metreden Emrah’ın vuruşu ile Yeşilova Esnafspor ağlarına gitti ve skora eşitlik geldi. 42.Dakikada Yeşil Beyazlılar penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Furkan kaleci Metin'in solundan meşin yuvarlağı ağlara yolladı. İlk yarıyı ev sahibi 2-1 önde kapattı.




İkinci yarıda misafir takım ilk yarıya göre daha derli topu futbol sergilemeye başladı. 75.Dakikada İstanbul Bayburtspor takımı ilerideki oyuncu Furkan’a uzun top attı. Genç oyuncu aldığı topla ceza sahası içine girdi sert vuruşu kaleci Berkcan’ın sağından topu ağlara yollayarak yeniden beraberliği yakaladı ve skor 2-2 oldu. Müsabakada başka gol olmayınca iki takımda sahadan puanları paylaşırken her iki takımada beraberlik yaramamış oldu.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE










Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.