Pazar, Kasım 30, 2014

YENİŞEHİR-ZEYTİNBURNUSPOR MAÇI İPTAL OLDU

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grup’ta Mehmet Akif Ersoy Stadı’nda Yenişehirspor ile Zeytinburnuspor arasında oynanacak olan karşılaşma güvenlik nedeniyle iptal edildi.




Mehmet Akif Ersoy Stadı’nda bugün saat 11.00’de oynananması gereken karşılaşmayı maçın Hakemi Tolga Mustafa Kanarya güvenliğin olmaması sebebiyle iptal etti. 
Zeytinburnu yöneticisi Serap Tombulel, Hakemlere verilecek olan çiçeklerin ellerinde kalmasından dolayı üzüntüsü dile getirdi.

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK 






3 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazıktır o deplasman gelen taraftara hiç bir olay yokken maça çıkmadılar bile.. muhtemeden maç hafta içi olucak ve taraftar gelemeyecek.

king dedi ki...

Bu ne ya keyfi kararlarla maçı tehir ediyorlar sabahın 9 da kalkip bu maça gidiyoruz bu ne basi bosluk bu hakemlerin yapriklari terbiyesizliktir. Bu takimlar o stada ne zorlukla geliyorlar yazıktir ya yokmudur bunlardan hesap soracak kimseler. Hey MHK siz çıkında verdiginiz talimatın hafta arasinda ne oldugunu açıklayın. AYAZAĞA İLE ZEYTİNBURNU MAÇINA ÇIKMAYACAKSİNİZ DİYEN KİM BUNU SÖYLEYİN YOKSA BEN CEVAPLARIM.

Adsız dedi ki...

Bunlar hakemse ben antrenör falan değilim arkadaş.Ne zorluklarla o maçlara gittiğimizi nasıl takım kurduğumuzu bir biz biliyoruz.Bunun adı emek hırsızlığıdır.Adam keyfi olarak sahaya çıkmıyor.centilmence saha içinde bekleyen takımları ve ordaki herkesi hiçe sayıyorlar.kadıncağız elinde çiçeklerle kaldı.fotoğrafa bakınca ne demek istediğimi anlarsınız.bu adamların hakemlikle ilgisi yok yaşını başını almış bir de bunu maça veriyorsunuz yazık futbolun katilleri diye bağırıyorlardı hakikaten siz öylesiniz.mahmutbeydeki maçı da keyfi olarak tatil ediyor hakem çok güzel böyle devam edin.federasyona bu hakemlerle ilgili dilekçemizi yazımızı vereceğiz.öyle kafasına göre iş yapmak yok.sorumlular kimse cezasını çekecek.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...