Salı, Kasım 25, 2014

YENİKÖY'E BATI TRAKYA DARBESİ

İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeniköyspor Batı Trakyaspor deplasmanında ummadığı bir yenilgi aldı: 0-3

BATI TRAKYASPOR: 3 YENİKÖYSPOR: 0
Yeniköyspor bu yenilgiyle lider Beşyüzevlerspor'un 4 puan gerisine düşerken Batı Trakyaspor son haftalardaki çıkışını sürdürdü.

Merkezefendi Stadı'nda soğuk bir havada oynanan maçta ev sahibi takım 16. dakikada kullandığı kornerde Yeniköyspor'un tecrübeli ismi Hatip'in ters kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. Devre bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda Yeniköyspor beraberlik için bastırsa da Batı Trakyaspor savunması ve kaleci Ferdi'yi geçemedi. Buna karşın ev sahibi ekip iki kontratakta Cengizhan ve Feyyaz'ın golleriyle iki gol buldu ve maçtan 3-0 galip ayrıldı.

STAT: Merkezefendi
HAKEMLER: Turgay Güzel, Ramazan Gülhan, Serkan Sarısoy
BATI TRAKYASPOR: Ferdi, Cengizhan, Mehmet, Yusuf, Uğur, Rıza, Furkan, Enes, Feyyaz, Yunus Emre (Süleyman, Ahmet, Görkem, Apdullah, Muzaffer, Adem, Ekrem)
TEKNİK DİREKTÖR: Serkan Kaya

YENİKÖYSPOR: Hamdi, Serkan Uğur, Yağız, Miraç, Mahir, Eyüphan, İshak, Hatip, Aydın, Gökhan, Ümit (Cem, Abdurrahmanelyasa, Emre, Ayberk, Uğur, Nihat, Mustafa)
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Uzun


HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK










Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.