Pazar, Kasım 23, 2014

YENİ LİDER BAĞLARBAŞISPOR

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta Bağlarbaşı ile Bostancıspor Yenisahra Stadında karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı 3-1 kazanan ev sahibi Bağlarbaşıspor grubun yeni lideri oldu.



Mücadeleyi Erkoç Doğan, Ogün Kamacı ve Sefa Özcan hakem triosu yönetti, karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Bağlabaşıspor ilk dakikalarda rakibine üstünlük kurarak özellikle kanatları iyi kullanarak rakibini baskı altına aldı, orta sahada rakibine iyi pres yaparak konuk takıma istediği gibi oyunu oynamasına izin vermedi.

Bostancıspor oyuna defans ağırlık bir oyun kurgusu içinde başladığı mücadeleye rakibine fazla açık vermeyerek en az bir puanı almak hesabını yapıyordu. 25.dakikada ev sahibi Bağlarbaşıspor sağ kanattan gelişen atakta ceza sahasına girmeden sağ kanattan gelen topu iyi takip den Ali topu önüne aldı kaleci Yiğit ile karşı karşıya kalan Ali'nin vuruşunda kaleci Yiğit topu dışarı gönderdi.

43.dakikada Bağlarbaşıspor sağ kanattan Emrah'la  geliştirdiği atakta hakem Erkoç Doğan faul atışı verdi bu kararı ağır bulan Emrah, hakem Erkoç Doğan'a itiraz etti bu itirazdan sonra  Emrah Kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. İlk yarı 0- 0 eşitlikle geçildi.



İkinci yarıya iyi başlayan taraf konuk takım oldu. 55.dakikada Bostancıspor Kerem Sofuoğlu ile 1-0 öne geçti. 58.dakikada konuk takımdan Berk Kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Ev sahibi Bağlarbaşıspor 60.dakikada Enes, 67.dakikada Kenan ve 85.dakikada Ali'nin golleriyle rakibini 3-1 mağlup ederek grubun yeni lideri oldu.

HABER-FOTOĞRAF: AKGÜN ÇOKGEZ







Hiç yorum yok:

Çatalzeytin buldozer gibi

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor sahasında İstanbul Giresunspor'u 7-0 yenerek 7. maçını kazandı.