Çarşamba, Kasım 26, 2014

TRİBÜN TERÖRÜ, CANER ERKİN VE AYAZAĞASPOR HAKKINDA

TRİBÜN TERÖRÜ 


Son haftalarda gerek tribün terörü gerekse birkaç sivri futbolcular ortalığı karıştırmakta liglerimiz yeni yeni olaylara gebe bırakmaktadır. Ben doğma büyüme Beşiktaşlıyım ama Fenerbahçe taraftarınıda takdir ederim çocukluğumda ben ve arkadaşlarım hepimiz fanatik olmamakla beraber Son zamanlardaki yaşanan olayları o dönemlerde yaşamadık.Beşiktaşlı olmama rağmen Fenerbahçe formasınıda rahatlıkla taşıyabildim.

Bu duruma nasıl gelindi. Gerek FB’li Volkan ve Emre Belezoğlu gerekse GS’li Sabri ve Melo tribünleri ateşliyerek aradaki ezeli rekabeti çok çirkin hale getirdiler. Volkan ve Emre maçlarında rakip taraftara el kol hareketini fazlaca yapınca tribünleri kendilerine karşı kışkırtılar. Milli maçta Volkan’a yapılan tezauratı kabul edemiyorum. Hele hele pazartesi Bursa maçındaki vatan haini tezauratı  çok yanlış .Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarına sesleniyorum.Memleket olarak huzura ihtiyacımız varken bu çıkartılan huzursuzluk neden.

CANER ERKİN'E


 Ayrıca Caner Erkin’e gelmek istiyorum.  İsmail Kartal gibi kendini Fenerbahçeye adamış adam gibi adam İsmail Kartal’ın futbolcuların desteğine ihtiyacı varken. Milyonların önünde yaptığı hareketleri terbiyesizlik olarak kabul ediyorum. Caner kardeşim ben bir daha oynamam diyorsun. Hadi şimdi serbestsin git bakalım seni kim alıcak.Milyonlarda Fenerbahçe taraftarlarının kutsal olarak gördüğü Fenerbahçe formasını giyiyorsun trilyonluk arabalara biniyorsun en Kral yerde oturuyorsun. En kral yerlerde geziyorsun. O formayı canı gibi seven çok futbolcu giymek ister. Yat kalk önce Allah’a sonra Fenerbahçeye dua et .Asgari ücretin 950 TL  olduğu bir somun ekmeği bulamayanlar var. Caner kardeşim sana sesleniyorum; Çok kötü örnek oldun Allah yardımcın olsun. Sana yaşam boyu başarılar dilerken O formanın kıymetini bil ve Fenerbahce camiasına yakış diyorum.

AYAZAĞA'MI YEDİRMEM



Yıllarca başarıdan başarıya koşan bir zamanların Şişli ilçesinin  şimdi ise Sarıyer’in Anadolu’yu andıran Ayazağa’sı.. Bu durumlara geleceğinizi  hiç ummadık.Alt yapınızla A takımımızla taraftarınızla ve yönetiminizle  parmakla gösteriliyordunuz. Şimdi takım İbrahim Keskin başkanımıza kaldı. Yıllardır tefecilik ve borçlarla savaşıldı. Sayın Başkanım İbrahim Keskin kendi işyerlerini bile kapatarak kulübün borçlarını yüklendi. Alt yapısıyla başarılı olmaya çalışıyor takımın başında iyi bir alt yapı hocası Asım hoca var. Almış olduğum haberlere göre gecen hafta bir iki kişinin sebep olduğu olay var . Bu Ayazağa'ya mal edilmemeli kesinlikle. İstanbulun  Karadenizli insanların çoğunlukta olduğu  takımını futboldan mahrum edemeyiz. Yıllarca Ayazağa Semti ve stadı bu ağırlığı iyi kontrol etti. Herkez hata yapar onlarca yüzlerce hata yapanlar hale liglerimizde devam etmekte.Ama iş Ayazağamıza gelince ligden atalım maç vermeyelim orda dur !! Ayazağa kıymak isteniyor. Olayları tasvip etmiyoruz. Ama Ayazağa’mızı kurt’a kuşa yedirmeyiz. 

ALTAN AKDİL                    

2 yorum:

AYAZAĞALI dedi ki...

Bizide birilerinin anladığını bilmek hoşumuza gitti.agzina sağlık alan abi...
AYAZAĞALI

Adsız dedi ki...

küçükköy örneği var, her maç olay çıkarıyorlar ama nedense sadece seyircisiz ve başka sahada oynuyorlar.ciddi hiç bir yaptırım ve ceza uygulanmadı. yaptıkları yanına kar kalıyor. bir maç ile ayazağayı silmeye çalışanlar, geriye dönüp baksınlar diğer takımların ne yaptıklarına..bunları yazdım diye kimse kızmasın...ne ayazağayı tanırım, nede küçükköyü, sadece sporseverim

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...