Pazar, Kasım 23, 2014

SELVİ KAÇTI SÜTLÜCE KOVALADI

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta düşmeme mücadelesi veren Sütlüce ile İlk iki mücadelesi veren Selvispor Yıldıztabya stadında karşı karşı geldi. Gol sağanağı şeklinde geçen karşılaşma izleyenleri büyüledi. 


Sezer Polat, Deniz Akkaya, Cuma Yıldızturan hakem üçlüsü karşılaşmada iyi bir yönetim gösterdiler.



Karşılaşmanın başında Serhat Albayrak ile Selvispor 0-1 öne geçti.Bu golle 30.dakikada Yılmaz Dal'ın Frikik atışında topu kontrol edemeyen Tuncay Albayrak'ın sektirdği topa Emre Çelik Sütlücenin beraberlik golünü attı.1-1

35.dakikada Bilal Arık Selvi'yi öne geçiren golü attı. 1-2, 40.dakikada Gökhan Tandoğan çok zor bir hava topuna iyi zıplayarak  golü ağlara altı pas kösesinden gönderdi.1-3 ilk yarı bu skorla bitti.


İkinci yarıya Selvi golle başladı.Bilal Arık farkı 3'e çıkaran golü attı.1-4
69.dakikada Sinan Keskin Sütlüce adına penaltı vuruşundan faydalanamadı. Tuncay Albayrak Sağ köşeden topu engelledi.Bu dakikadan itibaren Sütlüce oyuna ağırlığını  koydu. 80.dakikada Osman Turçan, 85.dakikada Gökhan Zamur farkı 1'e düşürdü maç çok kritik bir hal aldı.3-4



89.dakikada Sütlüce Cihat Arslan'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişide kalsa beraberlik golü için son saniyeye kadar yüklendi. Bu yüklenemeden gol çıkmayınca Selvi çok önemli 3 puanı alarak evine gitti,Sütlüce 11 puanda kalarak düşme potasının içinde devam etti.


Maç ile ilgi tüm resimlere Serkan Yıldız Futbol Fotoğrafları Galerisinden ULAŞABİLİRSİNİZ


HABER: SERKAN YILDIZ





Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...