Pazartesi, Kasım 24, 2014

ÖMERLİ KÖYÜSPOR'U SERDAR UÇURDU

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta bir türlü istediği sonuçları alamayan Ömerli Köyüspor ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Hadımköy sahasında konuk ettiği Yamanspor karşısında oynadığı üstün futbolu ve bulduğu gollerle sahadan 7-4 gibi farklı bir galibiyetle ayrılmayı başardı. 




Karşılaşmada Ömerli Köyüspor’un suskun golcüsü Serdar attığı altı gollemaça damgasını vuran isim olurken, Yamanspor’dan Ömer attığı 4 golle maça damgasını vuran diğer oyuncu oldu. Golcülerin savaşında Ömerli köyü üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Hadımköy sahasında oynanan karşılaşmaya hızlı ve iyi başlayan taraf konuk ekip Yamanspor oldu. Maçın 9.dakikasında gelişen atakta Ömer attığı golle takımını öne geçirmeyi başardı 1-0. Ev sahibi Ömerli Köyüspor bu gole 22. Dakikada Ayhan’ın golü ile cevap verdi ve eşitliği sağladı 1-1. Bu golün hemen ardından günün yıldız ismi serdar 24.dakikada attığı ilk golü ile takımını öne geçiren isim oldu 2-1. Maçta 45+1.dakikada yine gelişen Ömerli Köyüspor atağında Serdar kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atarak ilk yarının skorunu belirledi 3-1. 





Bu gollerle ikinci yarıya daha iyi başlayan fakat rehavete kapılan ev sahibi Ömerli Köyüspor kulübü 51.dakikada Yamanspor’dan Ömer’in golüne engel olamadı 3-2. Bu golle oyunda tempo tekrar yükseldi. Farkı bire indiren konuk ekip beraberlik golünü ararken, ev sahibi Ömerli Köyüspor yakaladığı üstünlüğü devaM ettirmek istedi. 59.dakikada Serdar attığı golle tekrar farkı açtı 4-2. Maçta iki takımda gol ararken, 62.dakikada Serdar attığı golle farkı iyice açaraka takımını rahatlattı 5-2. Maçta kalesinde gördüğü gollere rağmen oyunu bırakmaya niyeti olmayan konuk ekip Yamanspor 68.dakikada Ömer’le bir gol daha bularak durumu 5-3 yaptı karşılıklı atılan gollerle oyunun temposu hiç düşmedi. Maçın 77.dakikasında Serdar kendisinin 5. Takımının 6.golünü atarak terkar farkı açan oyuncu oldu 6-3.  Bu golden sonra 87. Dakikada Yamanspor’un geliştirdiği atakta sağ kanattan gelen ortaya iyi yükselen Ömer kendisinin ve takımının 4.golünü attı ve tekrar farkı indirmeyi başardı 6-4. Karşılaşmanın son dakikalarında 89.dakikada gelişen Ömerli köyüspor atağında Serdar attığı golle maçın skorunu belirleyen oyuncu oldu 7-4.




Bu sonuçla Ömerli Köyüsüpor ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparken, savunmasındaki zaaflarını daha iyi görebilmiş oldu. Maçta konuk ekip Yamanspor maçın son düdüğüne kadar yaptığı mücadele ile büyük alkış aldı. Maçın yıldız oyuncuların Ömerli köyüspor’dan Serdar attığı 6 golle olurken, diğer oyuncu Yamanspor’dan attığı 4 golle Ömer oldu.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR




Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.