Pazar, Kasım 23, 2014

KOCAMUSTAFAPAŞASPOR TAKİPTE

İstanbul U17 Ligi 23.Grup2.si Kocamustafapaşa ile 3.sü Bayrampaşa Teknik takımları arasında Namık Sevik Stadında oynan karşılaşmayı ev sahibi 5-1 kazandı.



Oğuz Aygün, Mustafa Orhan Kurtoğlu, Engin Özdemir hakem triosunun yönettiği karşılaşmada iki takım arasındaki seyir gücü yüksek zevkli maça Kocamustafapaşa hızlı başladı ve daha maçın 4. dakikasında Berkehan takımını 1-0 öne geçirdi. 17 Dakikada Metin 100 de 100 lük gol pozisyonunda kaleciyle karşı karşıya iken topu kale direğine nişanladı.  19.dakikada Deniz'in şutunu kaleci topu kornere çeldi. Kornerden gelen topu Oğuz kalecinin müdahalesine rağmen kafa ile kaleye yolladı. (2-0 Dk. 20) 22. Dakikada Bayrampaşa Teknik'in kullandığı korner defanstan döndü. Bu topu Deniz rakip sahaya taşıdı kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda çaktığı şut sol direk dibinden geri döndü, tekrar topu kullanan gol kaydedemedi. Ekin'in 33. dakikada ceza sahası içinde vurduğu top  defanstan sekip kaleciyi yanıltınca, skor 2-1 oldu. Golden sonra Kocamustafapaşa'lı oyuncuların güzel paslaşmaları arka arkaya 3 gol pozisyonu getirse de skor değişmedi.



50. Dakikada meydana gelen penaltıyı Tarık kalecinin yerinden hareketlenmesiyle tekrarında gol kaydedince durumu 3-1 e getirdi.İkinci yarı rüzgarı arkasına alan ev sahibi takım bu devre 3 topu daha direkte dödü  60 da Deniz'le 4-1 son dakikada da Tarık 25 metreden vurduğu top kaleye gidince 5-1 oldu. Maçda Kocamustafapaşa'lı futbolcuların paslaşma trafiği kaçan sayısız gol pozisyonları ve direkten dönen toplar dikkat çeken noktalar olarak hafızalarda yer etti.

STAT : Namık Sevik Stadı
HAKEMLER : Oğuz Aygün, Mustafa Orhan Kurtoğlu, Engin Özdemir
SAHA KOMİSERİ :  Zafer Çatalkaya
KOCAMUSTAFAPAŞA : Ahmet, Tarık, Talha, Ş.Oğuz, K.Sadık, Bülent, Alper, M.Tarık, Deniz, Metin, Berkehan
YEDEKLER : Mehmet, Yavuz, Serhat, Zeki, Yusuf, Batın, Sıtkı
BAYRAMPAŞA TEKNİK : Umut, Hakan, Eren, Sefer, Muhammet, Enes, Nezir, Ekin, Soner, Turgut, Canberk
YEDEKLER : Recep, İsmail, Batuhan, Musa, Ferdi, Kazım, Abdullatif

HABER-FOTOĞRAF: YAVUZ KARAKURT






Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.