Salı, Kasım 25, 2014

FAİR PLAY BÖYLE BİR ŞEY

Futbolda şiddetin durmadığı bu dönemlerde Amatör ligde yaşanan bu olayın herkese örnek olmasını bekliyoruz. Geçtiğimiz hafta sonunda Hadımköy sahasında oynanan Ömerli Köyüspor- Yamanspor karşılaşmasının bitiminden sonra yaşanan olay Fair play’ın bitmediğini gösterdi.



Karşılaşmanın 76. Dakikasında sakatlık geçiren Yamanspor kalecisi Oral, kenar yönetiminin üç oyuncu değişliği yapmasından dolayı maça bu şekilde devam etti. Maçın bitiminden sonra, Ömerli Köyüspor’un teknik heyeti ve yedek oyuncularından bazıları maç bitiminden sonra sakatlanan kaleci Oral’ın yanına gittiler, Yedek Kaleci Kadir, sakat olan Oral’ı Sırtına alarak soyunma odasının yolunu tuttu. Bu davranışı ile büyük takdir toplayan Kadir Fair Play’a aday bir hareket yaparak futbolun sadece galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet olmadığını, futbolun şiddet olmadığını göstererek Fair Play’in her zaman var olduğunu ve maçların biteceğini ama dostluk ve kardeşliğin bitmeyeceğini gösterdi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Yamanspor takıp kaptanı olarak omerlısporu tebrık edıyorum bu davranışlarından dolayıda teşekkür edıyorum kavga bız yamanspor olarak kımseyle kavga etmenın oeşinde deyılız omerlısporun futbolcularına başbakanına ayrı ayrı teşekkurlerımı sunuyorum bızde omerlısporun ıynayan arkadaşlarla yerı geldı tartıştık saha ıcınde ama orda kaldı bazı olayları onemlı olan maçtan sonra yapmamak ıkı takımıda kutluyorum centılmenlıklerınden dolayı

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.