Pazar, Kasım 30, 2014

ELMASBAHÇELERSPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta Elmasbahçelerspor, Leventspor'a 4-2 mağlup olduktan sonra 4 maçta da yenilgi yüzü görmeyerek 3 galibiyet 1 beraberlik elde etti. Bursa temsilcisi bugün golcü futbolcusu Sinan ile Gebze Sultanorhanspor'u devirdi.



Yeşil-Beyazlılar, konuk Gebze Sultan Orhan’ı 63.dakikada Sinan’ın kaydettiği golle 1-0 yenerek liderle arasındaki puan farkını ikiye indirip zirveye bir adım daha yaklaştı.

Elmasbahçespor, Sait Ulvi Özdemir ile ikinci maçından da galibiyetle ayrılarak geçtiğimiz hafta lideri yenerek gösterdiği başarıyı tekrarladı. İki takımında iyi başladığı maçta ilk tehlikeli atak Elmasbahçespor’dan geldi. 14.dakikada Sinan’la gole yaklaşan yeşil beyazlılar, bu futbolcunun çaprazdan kaleye gönderdiği sert şutu kaleci aynı güzellikle tokatlayarak gole izin vermedi.

İki takımında gol için rakip kalede pozisyonlar bulduğu karşılaşmanın 25.dakikasında Hakkı’nın şutunu kaleci önledi ve ilk yarı golsüz kapandı. İkinci yarıya mutlak gol için başlayan Elmasbahçespor’da 49’da Hakkı’nın ara pasında Emrah’ın kaleye gönderdiği aşırtma vuruşunu Sultan Orhansporlu Serkan kafayla önledi. 57.dakikada Sultan Orhanspor’lu Uğur’un gole çeviremediği pozisyondan sonra daha organize ataklar düzenleyen Elmasbahçespor, 63.dakikada kalesinden uzaklaştırdığı köşe atışı tehlikesinde topa sahip olan Hakkı’nın ara pasını iyi değerlendiren Sinan sağ çaprazdan vurdu, yağmurlu havada topu elinden sektiren kaleci Engin topun ağlara gitmesini engelleyemedi. 1-0




66.dakikada Hakkı’nın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Engin ikinci gole izin vermedi. 75. dakikada Sultan Orhanspor atağında Elmasbahçe kalecisi Onur mutlak golü önleyerek rakibe beraberlik şansı tanımadı. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Elmasbahçespor kendisi için çok önemli maçı 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.


SAHA: Merinos
HAKEMLER: Hamza Onur Zenginer 7. Bulut Kırkpınar 7, Fatma Özlem Tursun 7
ELMASBAHÇESPOR: Onur 5, Emir Akay 5, Dursun 6, Mehmet Kurt 6, İsmail 6, Mehmet Oral 5, Yakup Yıldız 5, Hakkı 6, (Yunus 2) Emre Can 5, (Emir Tiryaki 3) Emrah 5, (Erkan 2) Sinan 6
GEBZE SULTANORHAN: Engin 4, Erhan 4, (Emre Arslan 2) Tolga 5, Murat 5, Arda 6, Haydar 5 (İbrahim 1) Emre Morgil 5, Eyüp Ataş 5, Uğur 5, Serkan 6, Emin 4, (Emrah 2)
GOL: Dk.63 Sinan

KAYNAK: www.bursaamator.org

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.