Cuma, Kasım 21, 2014

DEMİR: İSTANBUL SİNOPSPOR TEKRAR ÇIKIŞA GEÇECEK

Ligde üst üste yenilgileriyle kötü gidişini sürdüren İstanbul Sinopspor yönetim kurulu kulüp Başkanı Ramazan Aşçı başkanlığında haftalık toplantısını yaptı.

Küçükçekmece Paşa Carden yapılan toplantı sonrası kulüp yöneticilerinden Mehmet Ali Demir yaptığı açıklamada, 4 haftadır takımızda puan ve puanlar kayıp etti yönetim kurulu olarak her zamanki gibi normal toplantımızı yaptık ancak bu sefer Teknik Direktörümüz Fikret Durak ve yardımcılarını da toplantıya çağırarak kötü gidişatla ilgili bilgisine başvurduk.



Hocamıza ve Futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz
Hocamız yaptığı açıklamada lige çok iyi bir başlangıç yaptık 7 hafta hiç puan kayıp etmeden liderliğimizi sürdürdük ancak idman yaptığımızı Halkalı Etap Sahası tadilata girmesi sonrası idman yapmakta sıkıntılar yaşadık ve yaşamaktayız. Maçlara doğru dürüst hazırlanamıyoruz birde son maçlarda özelikle hakemlerin kişisel hatları üst üste puan kayıp etmemize neden olmuştur. Futbolcularla her hangi sıkıntı olmadığını futbolculara güvendiğin bu futbolcularla 7 hafta liderlik sürdürttüğünü ligin ikinci yarsında oynayacağımız Vardaspor maçı ile yeniden çıkışa geçeceğini söyledi. Bizde İstanbul Sinopspor yöneticileri olarak hocamızı ve futbolcu kardeşlerimize güveniyor ve inanıyoruz her takımda zaman zaman inişli çıkışlar olur. Futbolcu kardeşlerimizle her hangi para sıkıtısın olmadığı gibi geçen hafta kendilerine daha önce söylediğimiz paralarını ödeyerek kimsenin bir kuruş alacağı olmadığın ifade etmek isterim.

9 Ocak'ta Dayanışma Gecesi var
İstanbul Sinopspor bu sezon mutlaka ve mutlaka BAL'a çıkacaktır. Bunun için ne gerekiyorsa da kulüp olarak imkânımız vardır. Demir, ''İstanbul Sinopspor kulüp yönetimi olarak birde toplantıda geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz bir beraberlik Dayanışma gecesi yapacağız 9 Ocak'ta Küçükçekmece Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleştireceğimiz Dayanışma gecesi Biletlerimizde satışa çıkmıştır. Bugün itibari ile Sinop sevdalılarına İstanbul Sinopspor’a gönül veren herkesi destek vermeye davet ediyoruz'' dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...