Çarşamba, Kasım 26, 2014

ÇIKSALIN DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ'NDEN DERS ALDI!

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta erteleme maçında Çıksalınspor, Vefa Stadı’nda Dumlupınar Üniversitesi’ne 2-1 mağlup oldu ve galibiyet hasretini 4 maça çıkarttı.


Tamamı Dumlupınar Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerden oluşan konuk takımın futbolcuları hafta sonunda ALES sınavı olması dolayısıyla maçı hafta içine ertelendi. Vefa Stadı’nda saat 13.30’da başlayan karşılaşma soğuk havada oynandı.

Az sayıda seyircinin takip ettiği mücadelenin 8.dakikasında Muharrem’in şutuna savunmada Salih ters müdahale yaptı ve kaleci Emrah güçlükle topu kornere çeldi. 15.dakikada ani gelişen Dumlupınarspor atağında sol çaprazdan Berkant kaleci Oktay’ın sağına yerden şut attı ve topu ağlara gönderdi. 0-1 19.dakikada sağ kanattan Osman’ın ortasına Yusuf kafayı vurdu ve top kalecide kaldı. 26.dakikada Muharrem’in kullandığı köşe vuruşunda Osman’ın ön direkte kafası az farkla auta gitti. 32.dakikada Sergen orta alandan oyunun yönünü sağ kanata değiştirdi. Muharrem’in sağ çaprazdan ortasına ön direkte gelişine vuran Osman topu filelere gönderdi.1-1 



Hakem yanlış görünce
Mücadelenin 38.dakikasında ceza sahası içerisinde Dumlupınar Üniversiteli futbolcu topu diziyle kalecisine yumuşattı ve maçın hakemi çift vuruşa sebebiyet veren düdüğü çaldı. Bu karar sonrasında adeta şok olan konuk takımın futbolcuları Hakeme itirazda bulundular. Maçın Kıdemsiz Yardımcı Hakemi Volkan Efecioğlu’nu yanına çağırdı ve Hakeme topu diziyle attığını vurgu yaptı. Ancak Hakem ayağının ucunu göstererek futbolcu topu ayağının ucuyla kaleciye verdiğini söyledi ve karar değişmedi. 


Topun başına geçen Çıksalınspor’da Yusuf ve Muharrem paslaşarak kullanmak isterken Yusuf topa doğru hamle yapsa da topa dokunmadı. Ancak Hakemin oyna diye seslenmesinden sonra baraj erken dağıldı ve Dumlupınarsporlu futbolcular topa doğru koştu. Yusuf baraj erken dağıldığı yönünde itiraz da bulunsa da Çıksalınsporlu futbolcu topa dokunmuş oldu ve konuk takım topu çaldı ve son derece tehlikeli pozisyon böylece geçiştirilmiş oldu.

Dumlupınar Üniversitesi devreye önde girdi
44.dakikada Orhan’ın sol kanata aktardığı pozisyonda ilk golün sahibi hemen hemen aynı noktadan bu sefer uzak direğe vuruşunu yaptı ve takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi.


Çıksalınspor kulübesinde enteresan şeyler oldu!
Çıksalınspor’da Kemal 58.dakikada Ahmet’in yerine oyuna dahil oldu.  Bir pozisyon sonrasında Çıksalınspor Yöneticisi Furkan Sivri’nin kendi futbolcusu Kemal’e küfür ettiği gerekçesi ile 4.Hakem Ramazan Bozbey Hakemi çağırdı ve Furkan Sivri’yi saha dışına göndertti. 78.dakikada da Çıksalınspor’da Kemal oyundan alınarak yerini Semih’e bıraktı. Bu karar sonrasında çılgına dönen Kemal 4.Hakemin önünde bulunan topa da vurarak sinirli bir şekilde kulübeye yöneldi. Sarı yeşillilerin Teknik Heyeti de futbolcuyu sakinleştirmek için çabaları sonuçsuz kaldı. Maç oynandığı esnada yine 4.Hakem maçın Hakemini yanına çağırdı ve Kemal’i de yedek kulübesinden kırmızı kartla ihraç ettirdi.



90’da penaltı itirazları
90.dakikada Çıksalınsporlu futbolcular köşe vuruşu için kaleci Oktay da dahil hepsi ileriye çıktı. Ceza sahası içerisinde yaşanan pozisyonda konuk takımın futbolcusunun topu eliyle çıkarttığı yönündeki itirazlara Hakem duymamazlıktan geldi ve oyunu devam ettirdi. Maçta başka gol olmazken mücadeleyi konuk takım 2-1 kazanarak puanını 14’e yükseltti. Sarı yeşilli Çıksalınspor ise 15 puanda kalarak kötü gidişe dur diyemedi.




STAT: Vefa
HAKEMLER: Nihat Hartlı, Bilal Yılmaz, Volkan Efecioğlu / Ramazan Bozbey
ÇIKSALINSPOR: Oktay, Edip, Burak, Furkan, Fatih, Ahmet(Dk.58 Kemal)(Dk.78 Semih), Sergen, Muharrem, Osman, Yıldıray, Yusuf
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ: Emrah, Enver, Yasin, Yunus, Salih(Dk.90+2 Ersel), Orhan, Anıl, Melih, Sercan(Dk.62 Şahan), Muhammet, Berkant(Dk.73 Yusuf)
GOLLER: Dk.15 ve 44 Berkant / Dk.32 Osman
KIRMIZI KART: Dk.80 Kemal (kulübeden)


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

















Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...