Pazartesi, Kasım 24, 2014

BÜYÜKÇEKMECE 'ÇINAR'I DEVİRDİ

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden Büyükçekmece Belediyespor, kendi sahasında ve konuk ettiği Çınarlı karşısında üstün futbolunu ikinci yarıda Oğuzhan’ın attığı golle süsledi ve sahadan üç puanla ayrılmalı başardı. Bu galibiyetle moral bulan bordo mavili ekip zirve yarışına göz kırpmaya başladı.


Büyükçekmece Atatürk spor kompleksinde oynanan karşılaşmada rakibi Çınarlı karşısında maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar üstün bir futbol oynayan Büyükçekmece Belediyespor zaman zaman gelişen rakip ataklarını da kolay bir şekilde karşılayarak savunmasında fazla açık vermedi. Rakibi karşısında oyun üstünlüğünü elinde tutan ev sahibi karşılaşmanın 76.dakikasında Oğuzhan’ın attığı golle bu kez skor üstünlüğü de eline almayı başardı. 
Üstün oynadı karşılığını aldı


Zirvedeki takımların birbirleri ile oynadıkları karşılaşmalarda aldığı sonuçlardan sonra Büyükçekmece Belediyespor bu galibiyetle zirve yarışını yakından takip etmeye başladı. Çınarlı karşılaşmasında üstün bir futbol oynayan ev sahibi bu oyunun karşılığını üç puanla almayı başardı.


HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR


Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.