Salı, Kasım 25, 2014

BOLLUCASPOR DAHA 'GAYRET'LİYDİ

İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup'ta son sıraya demir atan Yeni Gayretspor sahasında konuk ettiği Bollucaspor'a 5-0 mağlup oldu.

YENİ GAYRETSPOR: 0 BOLLUCASPOR: 5
Konuk Arnavutköy temsilcisi üst üste ikinci galibiyetini alarak puanını 17 yaptı ve ligde iyice rahat bir konuma erişti. Yeni Gayretspor ise 1 puanda kaldı.

Namık Sevik Stadı'ndaki maçın ilk yarısını Bollucaspor 32. dakikada Yaşar ve 43. dakikada Erkan'ın golleriyle devreyi 2-0 önde tamamladı. Üstün futbolcunu ikinci yarıda da sürdüren Yeşil-Beyazlı ekip ikinci 55'te Erkan'la bir gol daha bulup farkı üçe çıkardı. Son bölümde Murat Gök'le iki gol daha bulan Bollucaspor sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Bu arada oyuna sonradan girse de Murat, Bollucaspor'un en golcü ismi durumunda... 1993 doğumlu oyuncu bu maçla beraber gol sayısını 13'e çıkardı ki Bollucaspor'un gol sayısı 18.

STAT:  Namık Sevik
HAKEMLER: Caner Erbil, Yalçın Şeker, Tuğçe Kamalı
YENİ GAYRETSPOR: Serdar, Okan, Onur, Hakan, Rasim, Emrah, Fatih, Adem, Ümit, Selman, Yusuf (Emre, Onur İlhan, Kadir, Talha, Kadir Topal, Yavuz, Mesut)
TEKNİK DİREKTÖR: Halil Erol
BOLLUCASPOR: Adem, Muhammet, Aykan, Yusuf, Yunus, Hamza, Oğuz, Muhammed Yıldız, Erkan, İsmail, Yaşar (Burak, Ömer Faruk, Ensar, Sercan, Murat, Ali)
TEKNİK DİREKTÖR: Ezat Bilen

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK




3 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Her zaman yayınlanan yücesporun macı neden sımdı yok :):):)

Adsız dedi ki...

Neden mi yok yuce her yerde kollaniyor ama yucr sunu iyi bil sampiyon olamicaksin

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.