Salı, Kasım 25, 2014

UYUM SORUNU YAŞAYAN UĞUR ARDA KULÜBÜNDEN AYRILDI


Bölgesel Amatör Lig 11.Grup Lideri Çengelköyspor, geçtiğimiz sezon Sakarya Karasuspor’dan transfer ettiği Uğur Arda ile yollarını ayırdı.


30 yaşındaki oyuncu, yeşil-beyazlı ekipte bu sezon Erokspor maçında ilk 11’de başlamış ve penaltı atışı esnasında talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Tekirdağspor maçında bu nedenle formasından uzak kalan Arda, çabuk toparlanmış ve Keşan Anafartalar maçında 18 kişilik kadroya dahil olmuştu. Büyükçekmece Belediyespor maçında 58 dakikada sahada kalan tecrübeli golcü, Çınarlı maçında ise süreyi arttırarak 72 dakika görev yapmıştı. Yarıda kalan ve önümüzdeki hafta oynanması beklenen Babaeski maçında yedek bekleyen Uğur Arda, son oynanan Arnavutköy Belediyespor maçında Teknik Sorumlu Osman Yıldırım tarafından 18 kişilik kadroya alınmamıştı. Çok tecrübeli bir golcü olmasına rağmen geçirdiği hafif sakatlık süresinde genç golcü Cihat Antapa’ya formasını kaptıran Uğur Arda, bu gelişme üzerine 'uyum sorunu yaşadığı gerekçesi ile' Üsküdar ekibinden ayrılmak istiyordu.

Dün akşam toplanan Çengelköyspor Yönetim Kurulu, Uğur Arda’nın ayrılmak istemesi kabul etti ve futbolcuya spor yaşantısında başarılar diledi.

Uğur Arda kimdir?
Futbola Sarıyer Belediyesi'nde başlayan 1984 doğumlu futbolcu İstanbulspor A.Ş.'den sonra 2013 yılında Tekirdağspor ile profesyonelliğe imza attı. Ardından Sultanbeyli Belediyespor'dan sonra yeniden Sarıyer Belediyesi, Esenler Kentyıldızspor'da birer sezonun ardından Sarıyerspor'da yeniden profesyonel oldu. 2008 yılında Araklıspor'a transfer olduktan sonra 2009 yılında Yıldırım Bosnaspor'a tranfser oldu. 2010 yılında Alibeyköyspor'da forma giydikten sonra Araklıspor ile sözleşmesini fesih etti ve Küçükçekmecespor ile amatör lige döndü. Sırasıyla Kozlu Belediyespor, Zonguldak Kömür, Dersimspor ve 2 aylık süren Bayrampaşa Tunaspor macerasının ardından geçtiğimiz sezon da BAL ekiplerinden Karasuspor ile sezonu tamamladı. Tecrübeli futbolcunun kariyerinde 3.Lig'de 68 maçta 6 golü, 2.Lig'de 10 maçta 2 golü ve Bölgesel Amatör Lig'de 57 maçta 40 golü bulunuyor. Bu sezon Çengelköyspor’da gol kaydına muvaffak olamayan Uğur Arda, 2014-2015 sezonuna istediği gibi bir başlangıç yapamasa da BAL’ın en etkili golcülerinden birisi olma özelliğini taşıyor.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...