Pazartesi, Kasım 24, 2014

BEYLİKDÜZÜSPOR LİDERLİK KOLTUĞUNDA

İstanbul 1.Amatör Lig 2.Grup’ta liderliği ilgilendiren önemli karşılaşmadan gülen taraf Beylikdüzüspor oldu. 10. Haftada liderlik koltuğunda olan Kestanelikspor’un konuğu olan Beylikdüzüspor İzzettin sahasında oynanan karşılaşmadan 4-2 galip ayrılarak grubun yeni lideri oldu.



Çatalca İzzettin sahasında oynanan karşılaşmada rakibi karşısında etkili bir futbol sergileyen Beylikdüzüspor maç sonunda gülen taraf olurken, rakibi karşısında savunmasında yaptığı hataların karşılığını alan Kestanelikspor maçın son dakikalarına kadar mücadele etmesine rağmen kalesinde gördüğü gollere engel olamadı. Maçtan mağlup ayrılan ev sahibi Kestanelikspor gruptaki liderlik koltuğunu Beylikdüzüspor’a kaptırdı.




Grupta zirveyi zorlayan iki takım arasında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayankonuk ekip Beylikdüzüspor oldu. Karşılaşmanın 2. Dakikasında Mesut’un attığı golle öne geçen konuk ekip Beylikdoüzüspor oldu 1-0.  Karşılaşmada bu gole Kestanelikispor’un cevaabı geçikmedi 6.dakikada Beylikdüzüspor cezaaalanı dışından akıllı bir vuruş yapan Ozan attığı golle skor’a eşitlik getirdi 1-1. Karmlşılıklı atılan gollerle ilk daikikalar geçildikten sonra iki takımda bu kez öne geçmek için mücadele etmeye başladılar. Maçın 29.dakikasında gelişen Beylikdüzüspor atağında Sertan attığı golle takımını öne geçirmeyi başardı 2-1. Deplasmanda öne geçmeyi başaran konuk ekip ataklarını iyice sıklaştırdı. Maçın 45+2.dakikasında bu kez sağ kanattan yapılan ortada arka direkte bom boş pozisyonda bulunan Can Özgür akıllı bir kafa vuruşu ile topu Kestanelikspor fileleri ile buluşturdu 3-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.




Karşılaşmanın ikinci yarısına biraz daha toparlanarak çıkan Kestanelikspor 52.daikikada Yusuf’un attığı golle farkı bire indirmeyi başardı 3-2. Bu golden sonra beraberlik golü için atak yapan ve daha organize olmaya çalışan Ev sahibi Kestanelikspor’da 55.dakikada Ersan Sarı’nın kırmızı kartla oyun dıoşında kalmasından sonra oyun anlayışında değişiklik yapmak zorunda kaldı. Buda Konuk ekip Beylikdüzüspor’un daha da rahatlamasına sebep oldu. Maçta son sözü 73.dakikada Beylikdüzüspor’dan Yunus söyledi ve attığı golle karşılaşmanın skorunu belirledi 4-2.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...