Salı, Kasım 25, 2014

AYDIN: ÖNEMLİ OLAN BURADA KALMAK

İstanbul 1.Amatör Lig 2.Grup'ta iderlik koltuğuna oturan Beylikdüzüspor’un bu fırsatı lig sonuna kadar sürdürmesi ve ilk hedefine şampiyon olarak ulaşması gerektiğini belirten As Başkan Metin Aydın son oynadıkları Kestanelikspor karşılaşmasında zorlandıklarını söyledi.



Grubunda liderliği alan Beylikdüzüspor’un As Başkanı Metin Aydın liderlik koltuğuna oturmanın değil, bunun devamının getirilmesinin önemli olduğunu söyledi. Ligde oynanacak olan her karşılaşmanın final havası taşıdığını ifade eden Metin Aydın bundan sonra oynanacak olan karşılaşmaların daha da önem kazındığının altını çizdi.

İzzettin sahasında oynanan karşılaşmada rakibi Kestanelikspor karşısında zaman zaman zorlandıklarını ama kazanmasını bildiklerini ifade eden As Başkan Metin Aydın bu zorlu maçtan sonra alınan liderliğin güzel olduğunu söyledi. Metin Aydın “ Grubumuzda üst sıraları ilgilendiren bu önemli karşılaşmada rakibimiz karşısında sergilediğimiz futbol ve bu futbol karşısında aldığımız üç puanla grubumuzda rakibimizin elinden liderlik koltuğunu aldık. Önemli olan bu koltuğu almak değil, bu koltuğu bırakmamaktır” dedi.



Koltuğu bırakmayacağız
Beylikdüzüspor’un grubunda liderlik koltuğuna oturmaktan daha çok bu yeri korumasının daha da önemli olduğunun altını çizen As Başkan Metin Aydın “ Grubumuzda haftalardır mücadelesini yaptığımız grup liderliğini elimize geçirdik. Buraya kadar yaptığımız mücadeleden çok memnunuz.  Bundan sonraki haftalarda  teknik heyetimize ve oyuncularımıza daha büyük işler düşüyor. Yakaladığımız bu liderliğimizi devam ettirmek ve lig sonunda şampiyonluk ipini gögüslemek istiyoruz” dedi.

Teknik heyetimizi ve oyuncularımızı kutluyorum
Son olarak oynanan kestanelikspor karşılaşmasında alınan galibiyetin öneminin büyük olduğunu belirten kulübün As Başkanı Metn Aydın sergilenen futbol ve verilen mücadeleden dolayı başta teknik heyet olmak üzere tüm oyuncuları kutladıklarını söyledi. 

HABER: FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...