Cuma, Kasım 28, 2014

AYAZAĞASPOR'A AYAZAĞA YASAK!

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup 11.haftasında oynanan Ayazağaspor-Çağlayan Gençlerbirliği müsabakasının 74.dakikasında sahaya giren ev sahibi takımın taraftarları maçın Hakemlerini darp etmişti. İl Disiplin Kurulu Ayazağaspor’a 5 maç seyircisiz, saha kapatma cezası verdi. 




Ayazağaspor-Çağlayan Gençlerbirliği mücadelesinde ev sahibi takım 1-0 üstünken 74.dakikada Çağlayan Gençlerbirliğispor penaltı kazanmış ve Ayazağasporlu 2 futbolcu kırmızı kart görerek ihraç edilmişti. Bunun üzerine öfkelenen seyirciler sahaya girmiş ve Hakemleri darp etmişti. TFF İstanbul İl Başkanlığı bu maçın kararını daha önceden açıklamış ve konuk takım 3-0 hükmen maçı kazanmıştı.

İki futbolcuya 8 maç ceza
Geçtiğimiz hafta sonu oynanması gereken Ayazağaspor-Gülsuyuspor karşılaşması başta olmak üzere sarı yeşilli takımın altyapı kategorileri de dahil tedbir kararı konması sebebiyle oynanmadı. Ayrıca olayların yaşandığı karşılaşmada Tugay Elmas’a 3 maç, Rüçhan Güler’e de 5 maç ceza verildi.


Bu sezon iç saha kapandı!
Ayazağaspor sırasıyla Gülsuyu, Kulaksız Okspor, Şile, Zara Ekinli, Yamanspor karşılaşmalarını tarafsız sahada seyircisiz oynayacak. Böylelikle sarı yeşilli kulüp 2014-2015 sezonunda kendi sahasında seyircisi önüne çıkamayacak.

HABER: ERHAN HARPUT

2 yorum:

Adsız dedi ki...

yazik oldu kiydilar ayazaga spora anadolu yakasinda oturuyorum ama yillardir ayazagana sempatim var maclarini izlerim o kulube taraftara bunlar yapilmamaliydi

AYAZAĞALILAR dedi ki...

SEYİRCİSİZ OLSA NE OLUR,KALDIRIMLARI TRİBÜN YAPAR YİNE DESTEKLERİZ BİZ AYAZAĞASPORU.NE YAPARSANIZ YAPIN BU TAKIMI DÜŞÜREMİCEKSİNİZ,GÜN BİRLİK GÜNÜ BU SAATTEN SONRA.EYY TFF PEKİ BU HAKEME CEZA YOKMU,O MASUM DİMİ SİZİN GÖZÜNÜZDE.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.