Salı, Kasım 25, 2014

AYAZAĞALILAR'DAN SERT BİLDİRİ

Hakemlerin Ayazağaspor maçlarını boykotuyla ilgili olarak 'Ayazağalılar' taraftar grubundan sert bir açıklama geldi.




Sarı-Yeşilliler'in açıklaması şöyle:

"İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta önceki hafta oynanan Ayazağaspor-Çağlayan Gençlerbirliği maçının 74. dakikasında, sahamızda takımımız 1-0 öndeyken hakem Çağlayan Gençlerbirliği lehine haksız yeren penaltı vermesine ve aynı penaltı pozisyonunda üç Ayazağasporlu futbolcumuza kırmızı kart göstermesi ve buna bağlı yıllardır süre gelen Ayazağaspor'a yanlı ve taraflı hakem hataları maalesef tribünlerimizdeki öfke kontrol sistemimizi çökertti. Ayazağa'mıza gönül vermiş insanların Ayazağa'mıza yapılan haksızlıklara gösterdiği tepki, doğru olmadığını bildiğimiz ve tribün olarak da kabul etmediğimiz şekilde, münferit olayla başlamış; akabinde bir isyan niteliğinde olaylar yaşanmıştır. 
Karşılaşma sonrasında rakip takım oyuncularını alkışlarla uğurlarken, karşılaşmanın hakemlerini de yöneticilerimiz, oyuncularımız ve teknik ekibimiz koruma altına almış olayların daha fazla büyümesine engel olmuşlardır. Buna rağmen olaylar aşırı derecede abartılarak Ayazağaspor Kulübü'nü cezalandırmak adına görsel ve  yazılı medyada haberler her geçen gün dozu artırılarak devam etmektedir. 

 

Hakemlerin özellikle Ayazağa'mızın maçlarında  yanlı ve taraflı kararlar aldığını görmekteyiz. Bu hafta ise yine sahamızda oynanacak Gülsuyuspor maçı öncesi kendi meslektaşlarının hatalarından dolayı haksız bir şekilde takımımıza taraf olup Ayazağaspor’u boykot etme kararı almışlar ve  tüm kategorilerdeki maçlarımıza çıkmamışlardır. Bu nedenle Süper Amatör Lig'deki Ayazağaspor-Gülsuyuspor maçımız oynanamamıştır.


Olaylar nedeniyle kamuoyundan özür dileyen Ayazağaspor taraftarları olarak bizler bu uygulamaya tepkimizi göstereceğiz. Hakemlerin maçlarımıza çıkmamasına kimlerin güdümünde, kimler karar veriyor öğrenmek istiyoruz. A takımımızın maçında çıkan olaylardan dolayı neden tüm branşlarda cezalandırılmaktayız? 11 yaşındaki, 15 yaşındaki genç oyuncularımızın bu olaydaki suçu nedir? 

Tamam taraftar olarak suçluyuz, sahada emek veren oyuncularımızın ve teknik kadromuzun emeklerine ihanet ettik, doğrudur. Fakat bu zamana kadar Ayazağa’da hakemlere karşı en ufak bir olay olmuş mu? Araştırılmadan, sorgulamadan bize karşı linç kampanyası başlatılmıştır. Tüm bunlara cevabımızı her şartta, her nerede olursa olsun takımımızı destekleyerek cevap vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 




Bilinmesi gereken husus da bizler Ayazağaspor'a gönül vermiş sarı-yeşili yaşam biçimimiz olarak görmüş taraftarlar olarak yapılan tüm haksızlıklara rağmen münferit yapılan her türlü haksızlığa rağmen özür diledik fakat bu talihsiz olayları büyütüp kulübümüzün yanlı bir şekilde  ceza almasını isteyen kendilerini amatör kümede ali kıran baş kesen ilan eden hakemlerin karşısında olacağımızın da sözündeyiz. Futbolcularımızın alın terini emeklerini kimseye yedirmeyiz verilecek her türlü taraflı adaletsiz kararlarda cezada da sesimiz daha çok çıkacaktır. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...