Pazartesi, Kasım 24, 2014

AKÇAKOCA SON NEFESTE

Düzce Süper Amatör Liginde Akçakocaspor bu hafta Koçyazıspor ile karşılaştı ve çekişmeli geçen müsabakayı Akçakocaspor 90 + 3. dakikada gelen gol ile 4-3 kazandı.


Düzce Süper Amatör liginde Koçyazıspor güçlü rakibi Akçakocaspor'u ağırladı. Kıran kırana geçen müsabakada taraftarlar belki de sezonun en güvel ve kaliteli maçını izlemiş oldular. Koçyazıspor, Akçakocaspor karşısında ezilmeyeceğini rakibine hissettirmek isterken, Akçakocaspor ise rakibini yenerek lideri takip etmek için sahada tüm gücünü göstermiş oldu.

Karşılaşmanın ilk dakikalarda Akçakocaspor'un geliştirdiği etkili ataklarını durdurmakla boğuşan Koçyazıspor, geliştirdiği bir kontra atakta kaleye doğru gönderilen topu Akçakocaspor'da Enes topu çizgiden çıkartarak Koçyazıspor adına mutlak bir golü önlemiş oldu. Karşılaşmada Akçakocaspor'un rakip kalede kurmuş olduğu baskı sonrasında kaybettikleri top Koçyazıspor atağına dönüştü. Müsabakanın 13. dakikasında Olcay topu Mesut'a gönderdi ileri uçta yalnız kalan Mesut, kalecinin yanından topu Akçakocaspor filelerine gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.



Kalesinde görmüş olduğu gol ile şoka giren Akçakocaspor, toparlanmakta zorlandı. Karşılaşmada 35. dakikaya gelindiğinde faul atışını kullanan Mesut topu Akçakocaspor filelerine göndererek maçtaki skoru 2-0 taşıdı. Bu golün hemen ardından 36. dakikada Akçakocaspor, Mustafa'nın ortasına Burak güzel bir kafa vuruşu ile farkı 1'e indirmiş oldu.  İlk yarıda başka gol olmayınca müsabaka 2-1 Koçyazıspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarının hemen başında 47. dakikada Çoşkun'un vuruşunda top kaleye doğru ilerlerken Koçyazıspor'da Şafak topa eli ile müdahale edince orta hakem Ayşe Yaman, penaltı düdüğünü çaldı. Penaltı atışını kullanmaya gelen Burak, topu üstten auta gönderdi ve penaltı atışından yararlanamadı. Müsabakanın 58. dakikasında Onur güzel bir vuruşla takımının 2. golü atarak duruma eşitlik getirdi. Bu golden hemen sonra 60. dakikada Çoşkun skoru 3-2'ye taşıyan golü attı. Akçakocaspor'un bu gol sevinci kısa sürdü ve ikinci yarıda oyuna giren Koçyazıspor'da Göktur, beraberlik golü atarak durumu 3-3'e getirdi.



Hakem müsabakanın sonuna 5 dakika uzatma dakikası verdi. Son anlara gelindiğinde Kadir'in yaklaşık 35 metreden topu güzel bir vuruşla filelere gönderdi ve Akçakocaspor'u 4-3 öne geçiren golü attı. Maçta başka gol olmayınca Akçakocaspor, güzel oynayan rakibi Koçyazıspor'u 4-3 yenerek 3 puanın sahibi oldu ve Kaynaşlı Belediyespor'u takip etmeye devam etti.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...