Çarşamba, Ekim 29, 2014

ZEKİ AKSU: KARAMSARLIĞA KAPILMAYACAĞIZ


İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grubunda zirve mücadelesi veren Beykoz'da Kulüp Başkanı Zeki Aksu yaptığı açıklama ile camiasına seslenirken, "Kesinlikle karamsarlığa kapılmayacağız!" mesajı verdi.

Ligde zon iki müsabakalarında zirve yarışındaki iddialı iki ekip ile karşılaştıklarına dikkatleri çeken Başkan Aksu, "Bu sezon neredese sıfırdan bir kadro ile yola çıktık. Dolayısı ile kadromuzun oturması zaman aldı. Bazı maçlarda, ki bunu son maçlarımızda fazlası ile yaşadık sakatlık sorunnları bizim gerçek gücümüzü sahaya ansıtmamıza engel oldu. Beşyüzevlerspor maçını son 5 dakikada yediğimiz goller ile kapattık. Yeniköyspor maçında bence maçın hakkı beraberlik olmalıydı. Savunmada bireysel hatalar sonucu beklenmedik golleri kalemizde gördük. Tabii ki Beykoz gibi büyük bir camiaya gelen futbolcu kardeşlerimiz büyük bir taraftar grubu önünde oynadığı için heyecan
 yaşadı." diye konuştu.


Yeniköyspor müsabakası son derece centilmence geçti, müsabakayı yöneten hakem üçlüsünü ayrıca tebrik etmek istiyorum. TFF nezdinde kendilerine güzel yönetimleri için teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Sayın Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek ve Başkan Yardımcıları da müsabakayı baştan sona takip ettiler. Gönül isterdi ki onlara bir galibiyet armağan edelim, ancak olmayınca olmuyor. Maçta ilk golü atan taraf biz olmamıza karşın dediğim gibi özellikle son 3 maçımızda çok basit hatalar ile kalemizde golleri görüp puan kayıpları yaşadık. Ben  tribünleri tıka basa dolduran, hatta yer kalamdığı için stat dışından maçı takip eden, yaptıkları tezahüratlar ile çok renkli bir maçın
geçmesine vesile olan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkürlerimi iletmek isterim. Son iki maçta da yaşadığımız yenilgilerin ardından takımlarını tribünlere çağırıp moral vermelerini son derece olgun ve anlam yüklü bulduğumu ifade etmek isterim.


Başkan Aksu açıklamalarının devamında şu cümleleri sarf etti;

"Ne bizler karamsarlığa kapılacağız, ne de camiamız karamsarlığa kapılsın. Bu sezon hedefimiz belli, kafamızda ilk yarı sonunda ulaşacağımız puan belli idi. Onu biraz daha aşağı çekmek zorunda kalacağız gibi. Son 3 maçımıza özel önem vermekteyiz. Teknik kadromuz ve futbolcularımız camianın verdiği büyük desteğin farkında. Bu sebeple bu 3 maçımızın hepsine galibiyet düşüncesi ile çıkacağız.ikinci yarıda  fikstür avantajı bizden yana olacak. 7 maçımızı evimizde oynayacağız. Bu sebeple ilk 2 iddiamızın yüksek olduğunu  herkes bilmeli. Aydın Çaylı Hocamız ve oyuncularımza güveniyoruz.Maalesef ,bazan aşırı motive halde maçlara çıkmak beklenmedik yenilgileri de beraberinde getirmekte. Beykoz asırlık tarihi, mazisi ile büyük bir camia kesinlikle bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. İnşallah bu sezon yakalan olumlu hava iyi neticeler verecektir."


HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...