Salı, Ekim 28, 2014

YAHYA KEMAL-KÜÇÜKKÖY ERTELEME MAÇI ERTELENDİ

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Lig'de yarın Çayırbaşı Stadı'nda oynanması planlanan Yahya Kemalspor-Küçükköyspor maçı ertelendi.

Konuyla ilgili TFF'ye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre; Küçükköyspor Kulübü yöneticilerinin TFF İstanbul İl Temsilciliği binasındaki fiili eylemlerinden dolayı, binanın esas sahibi olan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (TASKK), Küçükköyspor Kulübü hakkında soruşturma başlattı ve Yeşil-Siyahlılar'ı Amatör Futbol Disiplin Kurulu'na 'tedbirli' olarak sevk etti.

Tedbir kalkana kadar Küçükköyspor'un resmi maç yapamayacağı öğrenildi. Yahya Kemalspor-Küçükköyspor maçının durumu da AFDK karar verdikten sonra belli olacak.

Söz konusu maç, Küçükköyspor'un 1-0 üstünlüğüyle devam ederken 21. dakika tribün olayları nedeniyle yarım kalmıştı.

HABER: EFKAN BUCAK

8 yorum:

KÜÇÜKKÖYLÜ dedi ki...

Sabrımızı taşırmayın !!!

Adsız dedi ki...

siz yerel futbol olarak bu maç hakkındaki alınacak kararı bizlerle payşalmanızdan minnet ve mutluluk duyarız biz dahaki maçın devamının ne zaman olacağı hakkındaki bilgiyi bizlerle bu güne karadi ertelemeleri paylaştığınız gibi bi sonraki tarihide paylaşmanızı isteriz

Adsız dedi ki...

Küçükköy'lü kardeşim sabrın neden taşsın açıklık getirirmisin adamalar haber paylaşmış sen sabrımızı taşırmayın yazmışsın kendi adına konuş koca grubu tek eline alma boş yazılar yazma.!

ULTRAS dedi ki...

Sabrımızı taşırmayınmış :) yaşı 15-16 yaşındaki çocuklara tribüncülük oynatıp üzerlerinden rant sağlayıp bunu geçim kaynağı haline getirenler yüzünden bu küçükköy bu hallerde zaten. 1-2 hafta maçlarına gittim bu sezon tribünleri belli ki maçlara gitmiyor artık sorunlar olduğu aşikar . küçükköyün seyirci potansiyelinin %5-6 sı anca maçlarına gidiyor şuan. ayrıca böyle amatör yöneticiler yüzünden küçükköy ligden ihraç bile edilebilir gerçi ihraç edilsede kimsenin umrunda değil bitmiş çünkü artık inançları kalmamış yazık...

Unknown dedi ki...

ULTRAS haklı eski Küçükköy yok eski Küçükköy Tribünü yok amatör yöneticiler ve tribündeki menfaatciler yüzünden

Adsız dedi ki...

hadi yöneticiler denen kişiler amatörce davranıyor diyelim şuan kendini taraftar sanan 20-30 civarında cocuğunun yaşı 18'i geçmeyen çoluk cocuk çamlıca maçında afferdersiniz hayvan gibi küfürler edip takımın ceza almasına neden olursa taraftardan bile sayamayacağımız yahya kemal gibi ne olduğu belirsiz bir kaç karşıdaki çocuğa taş attılar diye tribünü boşaltıp cümbür cemaat boş yere saldırırsa haklı olsa dahi onlar taraftar bile değil maçı yarıda bırakmaya değmez taraftarın yüzüne bu maçlardan ceza alınmasaydı yönetim denen kişiler bu maçlar yüzünden onlarda bi takım cocukluk yapıp anlıycamız yönetimde taraftar boş işleri kovalayıp bunlara neden oldu kimse bu sene çıkmayı hayal etmesin önce AFDK'nın Küçükköyün üstündeki baskısı kalksın maçların hepsi birikip ertelenmeden oynansın yahya kemal maçıda dahil yoksa kimse BAL'a çıkmayı hayal etmesin hepimizin büyük suçu var futbolculara yazık oldu.

Unknown dedi ki...

Ben 17 senedir küçükköy maçlarına gittim deblas manın kıralını yapdım biz yanil dikmi otobüs de makara yapmaz tık üzülürduk şimdikiler makara yapıyorlar neyse .

KÜÇÜKKÖYLÜ dedi ki...

Ben Yerelfutbol ekibine demedim sabrımızı taşırmayın diye.. KÜÇÜKKÖY'ün üstünden oyun oynayanlara dedim..

Gün gelir Fırtınalar biter, Güneş yeniden doğar... Sabrediyoruz..

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.