Cuma, Ekim 31, 2014

VEFA NOSSA'YI MEKAN TUTTU

İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Vefa, kulübe gelir amaçlı düzenlediği gecede Ataköy Marina’nın en güzel eğlence merkezi olan Nossa’da sevenleriyle bir araya geldi.

Salonu hınca hınç dolduran Vefaspor kulübünü seven sporseverler, camiaya maddi anlamda destek verdi. Nossa’yı mekan tutan ve dördüncü kez bu güzel mekanda gece düzenleyen Vefaspor Kulübü, gecede sevenlerini ve dostlarını ağırlamaktan büyük mutluluk duydu.

Gecenin ev sahipliğini yapan Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran ve Vefa’ya gerekli desteğini en iyi şekilde yapmaya gayret eden Yönetim Kurulu üyeleri, misafirleri en iyi şekilde ağırlamanın mutluluğunu yaşadı.

Gecede sahne alan Gökhan, mükemmel sahnesiyle misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı. Vefa’nın şampiyon olması durumunda Nossa’da bu kez Ünlü Ses Sanatçısı Hakan Altun ile üyelerin ve Vefaspor Kulübü sevenlerinin karşısına çıkacaklarını söyleyen Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran, gecenin mükemmel geçmesi için elinden geleni yapacaklarını söyledi. Geceye katılım gösteren tüm dostlarına teşekkür eden Mesut Gülbaran, camialarına katkı sunan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Kadoil Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Kadooğlu’nun yanı sıra birçok iş adamının da hazır bulunduğu gece, mükemmel bir şekilde sona erdi. Gönüllerince eğlenen misafirlere bu güzel geceye katılım göstermelerinden dolayı teşekkür eden Mesut Gülbaran, Vefa Kulübüne destek veren herkese teşekkür ettiğini belirtti.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN
















Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.