Cuma, Ekim 31, 2014

TUZLA ŞİFASPOR İKİNCİLİĞE YERLEŞTİ


Bu hafta oynanan İstanbul 1.Amatör Lig 16.grup maçında Pendik Doğanspor ile ligin iddialı takımı Tuzla Şifaspor Kurtköy Stadında karşı karşıya geldi.

Geçen haftanın cezalılarına bir de sakat ve çalışan futbolcular eklenince takım kadrosundan on kişi eksilen Tuzla Şifaspor, 14 futbolcu ile maça çıkmak zorunda kaldı. Maç ortada giderken 36.dakikada Yunus Emre Aykul çok güzel bir dokunuşla takımını deplasmanda öne geçirdi 1-0. Bu aynı zamanda ilk yarının skoruydu.

İkinci yarı maça hızlı başlayan ve 56. dakikada İshak Temel ile golü bulan Tuzla Şifaspor oldu 2-0. Takım olarak baskısını sürdüren Tuzla Şifaspor 67. dakikada kazanılan serbest vuruş sonrası kaptanı Serdar Danyıldız ile skoru 3-0 yaptı.

Maçta 76. dakikaya gelindiğinde sahneye gol perdesini açan Yunus Emre Aykul tekrar çıktı 4-0. Bu dakikadan sonra oyunun son anında Pendik Doğan Sporlu oyuncu güzel bir vuruşla oyunun skorunu belirledi 1-4.


Grupta iddialı durumda olan Kavacıkspor'un evinde Ömerlispor'a 1-0 yenilmesinden sonra Tuzla Şifaspor bu galibiyetle tekrar ikinciliğe yerleşti.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...