Salı, Ekim 28, 2014

TOKATKÖYSPOR ÇOŞTU BİR KERE

İstanbul 1.Amatör Lig 13.grupta Tokatköyspor, Ortaçeşme stadında Sultantepespor'u konuk etti. Oldukça çekişmeli geçen mücadelede bolca gol vardı.

Karşılaşmaya oldukça tutuk başlayan Tokatköyspor, bunun cezasını kalesinde 2 gol görerek ödedi ve soyunma odasına boynu bükük girdi. Devre arasında soyunma odasında her ne konuşulduysa o Tokatköyspor gitti yerine sanki başka takım geldi.

Murat perdeyi açtı
Dakikalar 55'i gösterdiğinde sahneye murat çıktı ve farkı bire indiren golü kaydetti. Bu golden hemen 4 dakika sonra bu sefer Samet topu ağlara gönderdi ve karşılaşmaya eşitlik geldi. Yakaladığı beraberlikten sonra galibiyet neden olmasın diye saldıran ev sahibi ekipte, 65.dakikada Yasin Tokatköyspor'u 1 farkla öne geçirdi. Maç artık bu skorla bitti denirken, bu kez sahneye oyuna sonradan dahil olan Furkan çıktı ve takımını 2 farkla öne geçirmeyi başardı. 4-2.  Bu sonuçlardan sonra Tokatköyspor altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırırken, Kartalgücü'nün üstünde yer alıp, bir diğer rakibi Taçspor'u da yakalamış oldu.





HABER: MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...