Salı, Kasım 04, 2014

SİZ SORUN YEMEN EKŞİOĞLU YANITLASIN

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, Yerel Futbol Sitesi aracılığıyla tün futbolseverlerin sorularını yanıtlayacak.

Ekşioğlu yaptığı açıklamada, "Tüm futbolseverlerden İstanbul ve Türkiye futbolu ile ilgili akıllarından hangi soru varsa sormalarını rica ediyorum, hepsini açık yüreklilikle yanıtlayacağım. Yerel Futbol'dan da rica ettim hiçbir soru sansürlenmeyecektir. Her soruya yanıt verilecektir" dedi.

Sayın Ekşioğlu'na sorularınızı yorum olarak bu haberin altına yahut mail olarak efkanspor@gmail.com adresine gönderebilirsiniz. Söyleşimiz gelecek hafta içi yapılacaktır.

37 yorum:

murat yılmaz dedi ki...

sayın ekşioğlu o kadar çok sorun var ki hangisini soralım inşallah hepsine cevap verirsiniz.
1-fikirtepe sahasında çocuklarımızın başı parçalanıyor kenar çizgi ile 50 santim olan ve ölüm riski yüksek olan bu sahada neden resmi maç oynatıyorsunuz.
2-tesis yok saha yok peki tff ile istanbulda her ilçeye 3-4 tane tff ait yeni saha yapması ile ilgili porojesi hazırlığı var mı?
3- 1 haftada antrenörlük lisansı dağıtmaya devam edicekmisiniz? neden antrenörlerimizi üniversitelerle anlaşıp antrenman bilimi ,pedegojik eğitim,beslenme v.s 11 ay gerçek eğitime tabi tutmuyorsunuz.
4-istanbulda yönetici kartı ile antrenörlük yapılmaya devam ediliyor.bu sizce antrenörlerin hakkına geçmiyor mu?
5-istanbulda altyapıda amatör elit lig kurulamaz mı?
6-u-11 ligini kış ayına vermek ve bu lige puan koymak doğrumu?
7-ligler neden hep altyapılarda 12 maçla bitiyor?
8-tff İSTANBUL amatörünü kurtarmak için hiç proje üretti mi?
9-20 yıldır oyunculara yaş sınırı koyduk?sonuç? kaç oyuncu yetişti ?her takıma kendi altyapısından genç oyuncu oynatma mecburiyeti koysak daha iyi olmaz mı?
10-tesisi olupda liglere katılmayan ,spor kültüründen çıkmış kulüp tesislerini kar amaçlı kullanan yönetimler için yaptırım yapmayı düşünüyormusunuz?
saygılarımı sunar görevinizde başarılar dilerim.

Adsız dedi ki...

Güneştepe sahası kücük olduğu halde neden u 17 maçı veriliyor. Altınova sahası ölcüleri daha büyük olduğu halde orda u 17 ne den oynanmıyor.

SAL Takipçi dedi ki...

Yemen Başkan AFDK'nın Küçükköy Spor Kulübü üstündeki Tedbir'i hakkında kamuoyu açısından biraz daha açık bilgiler alabilirmiyiz Bu tedbir ve resmi maç oynayamamasının nedenini yani haklı olsanız bile aydınlanma açısından istiyoruz, Teşekkürler..

Adsız dedi ki...

KÜÇÜKKÖYLÜLER her ne kadar bölünsede en kötü günde omuz omuzadır inşAllah küme düşürme gibi bi durum olmaz bu konu hakkında sorucaktım suçsuz oldugumuz halde ceza yiyoruz sorum sudur Küçükköy ne zaman resmi mac oynayabilecek...

Adsız dedi ki...

yemen bey eger küçükköyü düşürmezse herkes küçükköy olma yolunda ilerleyecektir...örnekleri baya çok feriköy,1877 Alemdağ, öz trabzon, yahya kemal gibi takımlara emsal olması için küçükköy 1.amatöre yollanmalı

... dedi ki...

Dogru bir tespit kimse durmaz herkes ayni seyi yapar buyuk bir ceza gelmezse.

fair play dostu dedi ki...

Doğru bir tespit beyler katılıyorum Ultras tribün geleneğini hiç bi kulüp bu kadar yoğun şekilde yaşatamaz bi kaç kulüp taraftarı dışında onlarda profesyonel liglerde mücadele ediyor bu kulüp amatörde olduğu için şaşırtıcı bi durum bakalım son durum nasıl olacak tuhaf bir durum yani Küçükköy Spor'un ligden dusurulmeside İstanbul'da Holiganizm'i bitirecegini sanmıyorum yeterli olmaz bi 10 kulüp daha var onlarında düşmesi lazim temizlemek için İstanbul amatör ligde..

Adsız dedi ki...

1 Gideriz 1000 Geliriz Yeter Artık Küçükköy le Ne Alip veremediginiz var yaşasın ultras.

şu tedbir hakkinda detaylı açiklama bekliyoruz bizde ona göre yolumuzu cizicez

Adsız dedi ki...

Tahminince Küçükköyün Durumu Ne Olur Yemen Beye Sorun

Adsız dedi ki...

Zeytinburnu maçlarına gelen hakemler taraftarı çıldırtmak için ellerinden geleni yapıyorlar, hakem atamalarını nasıl seçiyorsunuz? 1. Amatör Lig de gruplardaki takımları çoğaltarak daha uzun ve zevkli bir maraton neden oluşturulmuyor? Zeytinburnu hakkında düşünceleriniz neler?

Adsız dedi ki...

kücükköy Feriköy Alibeyköy tophane Zeytinburnu bu gibi takımların dokunulmazlığı var bu gibi takımların tescilinin iptal etmeleri lazım çünkü amaçları spor değil haydutluk yapmak ama onlar ceza vermek yürek ister bu yürek nerede

Adsız dedi ki...

Küçükköye Ceza Vermek Yürek İster Diyorsun Adamlara 2 Haftadır 1 Ceza Veriyorlar Zaten

Adsız dedi ki...

Yemen Beye Sorum Ligin 2. Sezonunda Küçükköy-YahyaKemal Maçı Küçükköy Stadındamı Oynancak Oynanmazsa Küçükköye Haksızlik Olmazmi Ve Taraftar Yasağı Olabilirmi ??

Adsız dedi ki...

Bu Sorularin Cevablarini Ne Zaman Ogrencez

Adsız dedi ki...

ALLAH rızası için yemen eksioglu yahya kemal macını Küçükköyde oynatsın 2. devrede tek istegimiz bu

Adsız dedi ki...

Kardesim isterse yinenkendi evlerinde oynayaknama bubsefer oyle gitmeyiz ;))

Adsız dedi ki...

Küçükköy küme düşüyor siz hala bizim sahaya verin diyosunuz...

Adsız dedi ki...

Bir arkadaş yazmış vs vs takımlara ceza vermek yürek ister bu sezonun ilk maçında Alibeyköy deplasmanda olay çıkardığı için 4 iç saha maçını tarafsız sahada seyircisiz oynadı. Sizin çekemediğiniz takımlar bu lige fazla zaten Allah'ın izniyle bu sene bu bataklıktan kurtulup layık olduğumuz yerlere çıkacağız.

ALİBEYKÖY DÜŞMANLARINI BİRER BİRER YENECEĞİZ !

Adsız dedi ki...

SAL dan BAL a cikmak icin baska bi strateji arayiorlarmi cunku sampiyon oluyon playoff oynuyorsun tamamen sacma bi sistem

Adsız dedi ki...

kucukkoyu dusermek yurek ister.

-AYAZAGALILAR!

Adsız dedi ki...

Artik su super amatordeki play off sacmaligi gitsin sampiyonun play off oynamadi cok sacma

Adsız dedi ki...

Yemen beye soru sormak değilde , merak ettiğim bir konu var; yerel futbol olarak daha öncede böyle bir çalışmanız olmuştu . zatı şahaneleri sorulan sorulardan iletilen isteklerden, görüşlerden ve beklentilerden, kendi görüşleri haricinde bir uygulamayı hayata geçirmişmidir. Sakın olaki -ben kitabı uygularım demesin çok komik oluyor.

Adsız dedi ki...

Altyapı maclari gurubunda 18 Takım olsa ve grup sayisi düşürülmeli ve klasman grubu tarzı birsey olusturulmali bir altyapı futbolcusu bur sezonda 10 mactan fazla oynayamiyor ligden cekilen oluyor futbolcu kırmızı kart cezası aliyor yada sakatlaniyor bazilari ise 2-3 mac oynayabiliyor bu şekilde futbolcu yetismez

Genç yahyakemalliler dedi ki...

Sevgili Yemen Ekşioğlu Yahyakemal Feriköy maçında yapılan kural hatasının karşılığı olan 3 puanı ilk önce yahyakemale verip daha sonra neye Karşılık yahyakemalden Alıp feriköye verdiniz bunun cevabını verebilirmisinz ayrıca her seferinde diyorsunuzki ben kitabı uygularım bu kararda hangi kitabı uyguladınız

Genç yahyakemalliler dedi ki...

sayın ekşioğlu TFF sanıyorum 7.defa sizin kararınızı değiştirdi. bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? talimatları yanlış uygulayan sizin başkanı olduğunuz istanbul il temsilciliği mi, yoksa TFF mi? ayrıca feriköy kulübü yahya kemal maçı hakkında sizin hakkınızda görevi kötüye kullanmak suçlaması ile cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu mu? davanın akıbetini yahya kemal'e gönül vermiş birisi olarak çok merak ediyorum.

Adsız dedi ki...

Bende cok merak ediyorum Küçükköy-yahyakemal maci nerdr oynancak 2.sezon

Adsız dedi ki...

Delikanli yahya kemal sizin delikanliliginiz tas atip geri vitese takmakmi mac sonu kacmakmi 2. Devrede mac nereye verilirse verilsin kolpa yahya kemallileri bekliyoruz ferikoyle olan husumetimizde kapanma noktasina gelmistir amatorde yanlis yapilmicak 2 takima yanlis yapti yahya kemal Kucukkoy bedelini agir odetir.Kucukkoyden bolu eskisehir goztepe cikamadi .Yemen beye de sorum sudur Kucukkoy-ferikoy maci seyircili oynancakmi Kucukkoyde artik husumet bitmistir birakinda macimizi izliyelim olaylar son buldu.

Genç yahyakemalliler dedi ki...

burdan sallamak ne kadar kolay dimi polise yalvardınız statda abi bizi burdan çıkarmıycaklar nolur bizi kurtarın diye burdada çıkmış yalan yanlış yazın bakalım herkes akıllı olacak bundan sonra

Adsız dedi ki...

Biz Küçükköylüler Olarak Ferikoyle Evimizde Oynicagimiz Macda Olay Cikarmicagimizin Garantisini Veriyoruz Yemen Beyden Macin Stadimizda Seyirci Oynanmasini İstiyoruz. Yahyakemale Gelince Onlar Semtimize GelmeyenTesebbus Bile Etmesinler Faturasi Emin Olun Cok Agir Olur Gibime Geliyor Seyirci

Dawkns_in Arkadasi dedi ki...

Saygı değer Yemen Bey,
Öncelikle sizlere göstermiş olduğunuz tevazudan ötürü saygılarımı iletirim.
Size takım bazında spesifik sorular sormayacağım, daha genel, daha sisteme yönelik bir sorgulama yapmak amacındayım.

1- İstanbul İl temsilciliği olarak İstanbul il sınırları dahilinde oynatmakta olduğunuz Süper Amatör Lig'den u11 ligi müsabakalarına kadar olan tüm müsabakalarda saha içerisinde sporcu sağlığına yönelik bir adım atmayı düşünüyor musunuz?
Ya da 2014 ün Türkiye'sinde sporcu yaralanmalarına şifalı su ile müdahale edilmeye devam mı edilecek?

2- Özellikle altyapıda transferden aldığınız payı kaldırmaya yönelik bir teşebbüsünüz olacak mı? Yoksa 14-15 yaşında çocuklardan 275 TL almaya devam edecek misiniz?

3- İstanbul il Temsilciliği olarak yıl içinde ilkyardım ve psikoloji eğitimleri vererek özellikle altyapı antrenörlerinin eğitim ve davranışlarını düzelterek daha sağlıklı bir ortam oluşturmayı düşündünüz mü, yoksa tarafsız saha ve hak mahrumiyeti cezaları vererek tüm yanlışları düzeltebileceğinize inanıyor musunuz?

Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim Yemen Bey.

Adsız dedi ki...

Yalvardikmi Polise Dedik Salin Bizi Biz İcabina Bakariz Diye O zaman sizde delikanliysan 2 .sezonki maca gelirsiniz

Adsız dedi ki...

Kaç kere dedik buradan veya herhangi bir yerden Küçükköy'ün adına konuşmasanıza lan kendi fikrinizi kendi adınızın altında beyan edin kimse Küçükköy'ün adını kullanarak yorum yapmasın kafanız almıyormu yeterince rezil ettiniz zaten boş konuşmak size sanat olmuş

Adsız dedi ki...

ulan yahya kemalli bizmi polise yalvardık mac sonu otobusten ındıgımızde nerdeydınız madem delikanlısınız biz sallıyoruz 2.sezon Yemen maçı yine yahya kemale versin herşey sizin istediginiz gibi olsun ama gelin tekrar çıkın karşımıza

Adsız dedi ki...

Süper amatör lige sezon arasi olucakmi

Adsız dedi ki...

bu hafta İçerenköy sahasına maç verilicek mi ?

Dawkns_in Arkadasi dedi ki...

yemen bey bu soruları yanıtladı mı acaba?
cevapların bulunduğu konunun linkini paylaşır mısınız?

Efkan dedi ki...

Yemen Bey bu soruların hepsini pazar günü yanıtladı. En kısa sürede sitemizde olacak...

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...