Cumartesi, Ekim 25, 2014

SANCAKTEPE BELEDİYESPOR 3 PUANLA TANIŞTI

U19 Coca-Cola Gelişim ligi Marmara Grubu takımlarından Sancaktepe Belediyespor, evinde grubun güçlü takımlarından Kartalspor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi 2-1 kazanan ev sahibi Sancaktepe Belediyespor ilk 3 puanını almış oldu.

































Sarıgazi Stadında oynanan Muhammed Lütfü Çini, Uğur Kalaycı ve Yakup Akbaşoğlu'nun yönettiği U19 Akademi ligi mücadelesine iki takım içinde çok önemliydi, ev sahibi ekip 5 haftadır 3 puan alamamış ve hafta içi hocaları ile yollarını ayırmıştı, misafir ekip Kartalspor'da zirve yarışından geri kalmamak için mutlaka kazanmak için sahadalardı.


Mücadeleye hızlı başlayan konuk ekip 8.dakikada öne geçti. Sancaktepe Belediyespor kalecisi Emre'nin uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Bertuğ, topu filelere yollayarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra biraz daha hareketlenen mücadelede Sancaktepe Belediyespor Baran, Yunus ve Enes ile gol pozisyonunda başarılı olamazken Kartalspor'da Bertuğ ve Sergen ile net fırsatları değerlendiremedi. 36.dakikada baskılarını arttıran Sancaktepe Belediyespor kaptan Medeni'nin ceza sahası dışından attığı mükemmel gol ile beraberliği yakaladı 1-1. İlk yarı bu skorla biticek sanılırken uzatma dakikalarında Rıza'nın çektiği şutu kale çizgisi üzerinde elinden kaçıran Kartalspor kalecisi Armağan topun  filelere gitmesinin engelleyemedi. İlk yarı ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğü ile geçildi.



Sancaktepe Belediyespor müthiş savunma yaptı
İkinci yarıya beraberlik golü için yüklenen misafir ekip Kartalspor etkili başladı, ataklarla Sancaktepe kalesinde pozisyon üreten Bordo Beyazlılar aradıkları gole ulaşamadılar. Sancaktepe defansı yaptığı mükemmel savunma ile rakibine beraberlik şansı vermeyince 90 dakika sonunda mücadeleyi 2-1 kazanan taraf oldu. Kırmızı Beyazlılarda Baran, Ramazan ve Adem, Kartalspor'da ise Bertuğ ve Sergen oynadıkları futbolla göz doldurdular. Bu galibiyetle ev sahibi Sancaktepe Belediyespor 6.hafta sonunda ilk kez 3 puanı kazanma başarısı gösterdiler.






HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr



Hiç yorum yok:

Silivri cezayı Bornova'ya kesti

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadelede eden Silivrispor evinde oynadığı Bornova 1977 maçını Arda Yumurtacı’nın attığı iki golle 2-0 kaza...