Perşembe, Ekim 30, 2014

PAZARİÇİ KÖPRÜLÜ SERİYİ SÜRDÜRDÜ

Ligin 4.haftasında CFS Bağcılar’a deplasmanda yenildikten sonra bileği bükülmeyen Pazariçi Köprülüspor, gergin geçen maçta Haliç’i de mağlup ederek üst üste 3.galibiyetini aldı ve liderliği devam ettirdi.

İstanbul 1.Amatör Lig 11.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gaziosmanpaşa takımı Pazariçi Köprülüspor, Fatih ekibi Haliç’i Yıldıztabya Stadında ağırladı.

Hem Fişekspor-Tozkoparan maçının geç bitmesi, hem de maçın Hakemi Şenol Susam’ın son günlerde Alibeyköy halkını isyan ettiren araç trafiğe yakalanıp maç saatine yetişememesi nedeniyle müsabaka 55 dakika gecikmeli başladı.

Sinan Balılar’ın çalıştırdığı Kırmızı-siyahlı ekip müsabakanın ilk devresinde tecrübeli golcüsü Ali Terzi’nin 30.dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Konuk Haliçspor bu gole 37’de Fatih ile cevap verdi ancak Hakem Şenol Susam, Yardımcısının ofsayt uyarısıyla golü iptal etti. Bu pozisyona Haliç futbolcuları ile Teknik heyeti büyük tepki gösterdiler.

İkinci yarıda iki takım da ciddi pozisyonları girdi ancak bunlardan sonuç alamadılar. Sonlarına doğru gerginleşen maçta Haliç Teknik Sorumlusu ile Pazariçi Köprülüspor Yöneticisi ayrı zamanlarda Hakeme itirazları nedeniyle oyun alanının dışına gönderildiler.

Müsabakanın 90.dakikasında sağ taraftan Haliç bir endirekt serbest vuruş kazandı. Ceyhun’un doğrudan kaleye gönderdiği top Pazariçi Köprülüspor filelerine gitti ve Hakem topun doğrudan kaleye gittiğini söyleyerek golü iptal etti. Ancak bu topa vurmak için hamle yapan Haliçli oyuncular ile Pazariçi Köprülüspor savunmasının mücadelesinde Haliçsporlu Kemal’ın topa sırtı ile vurduğunu iddia eden yeşil-beyazlılar maç sonunda da Hakeme tepkilerini sürdürdüler.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve zorlu maçı Pazariçi Köprülüspor Ali Terzi’nin golüyle 1-0 kazanarak puanını 16 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Haliç ise bu sonuçla 7 puanla 5.sırada yer aldı.



HABER: ALİ KEMAL DEMİR












Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...