Pazar, Ekim 26, 2014

İSTANBUL MALATYASPOR HAFTALAR SONRA KAZANDI



İSTANBUL MALATYASPOR:
3 İSTANBUL BAYBURTSPOR: 0

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup’ta  Küçükçekmece ekibi İstanbul Malatyaspor, Erkan Barlak, Ahmet Pırlant ve Abdullah Binici'nin golleriyle rakibi İstanbul Bayburtspor'u 3-0 mağlup etti.



Sarı-Kırmızılı ev sahibi İstanbul Malatyaspor  4 haftanın ardından 3 puanla tanıştı ve rahat bir nefes aldı. Sefaköy Kartal  Stadı’nda Turgay Güzel , Gökhan Çığrıkçı, Burak Menteşe Hakem triosu yönetti karşılaşmaya İstanbul Malatyaspor'un başlama vuruşu ile başlandı. Özellikle orta saha mücadelesi içinde geçen ilk devreyi İstanbul Malatyaspor tecrübeli golcüsü Erkan Barlak'in attığı golle 1-0 önde tamamlandı.


Karşılaşmanın ikinci yarısında öne geçtikten sonra ataklarını sıklaştıran İstanbul Malatyaspor, 10 dakikadada bulduğu peş peşe 2 golle farkı bir anda 3'e çıkardı. Kalan sürede önemli pozisyon olmadı ve İstanbul  Malatyaspor maçtan 3-0 galip ayrıldı. Elde ettiği 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 7 puan toplayan İstanbul Malatyaspor ligde 9.sırasında yer alırken,  İstanbul Bayburtspor ise  topladığı 8 puanla ligin 8. sırasında yer aldı.


HABER: YILMAZ AKTEPE
FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.