Cumartesi, Ekim 25, 2014

GOL DÜELLOSUNU ZARA EKİNLİSPOR KAZANDI

İstanbul U17 Ligi 5. Grup maçında Zara Ekinlispor ile Halkalıspor karşı karşıya geldi. 11 golün atıldığı mücadeleyi ev sahibi 7-4 galip tamamladı.






Mehmet Üstündağ, Oguzhan Yılmaz, Mustafa Orhan Kurtoğlu hakem triosunun yönettiği karşılaşmada Zara Ekinli rakibini yenerken grup ikinciliğini korumuş oldu.

Baştan sona zevkli ve mücadeleli bir oyun sergileyen takımlardan ev sahibi ekip ilk gol pozisyonunu 7. dakikada kornerden gelen topu kafa ile kale direğinden dönmesiyle buldu. İlk Gol 13. Dakikada kalecinin göğsünden seken topu kaparak filelere gönderen Yasef'in ayağından geldi.  1-0.  17. Dakikada bu kez kalecinin ayağından dönen topu Emre Gümüş 2-0 yaptı. 20. Dakikada Emre Gümüş ceza sahası içinde yakaladığı topu kaleciyi de  çalımlayarak soldan topu kaleye yolladı. 3-0. 25. dakikada iki golün sahibi Gümüş Kaleciye sert girmesi sonucu sarı kart gördü.



Dakika 30'da Halkalı Tolga'nın ayağından Halkalı'nın ilk golünü bulunca durum 3-1 oldu. 31. Dakikada Halkalı'dan Oguzcan sarı kart gördü. 33 Dakikada Emre Gümüş serbest atıştan gelen topu kaleye yolladı kalecinin müdahalesi golü kurtarmaya yetmeyince 4-1. 37 Dakika golleri atan Yasef ve E.Gümüş kaleciyle karşı karşıya kaldıkları pozisyonu gole çeviremediler. 39. Dakika Zara Ekinli oyuncusu Ahmet sarı kart gördü ve ilk yarı tamamlandı.


İkinci yarı 49. dakikada kalabalığın arasından topa kısa mesafeden Yasef'in vurduğu ve defansa çarparak gol olan topla skor 5-1 e geldi. 50 Dakika soldan gelen ortayı iyi takip eden Emre Gümüş kafa ile Kendisinin 4. golüne imzasını attı. 6-1. Bu golden sonra  51 dakikada Halkalı Yunus'la bir gol buldu 6-2. Ve Daha öncede olduğu gibi iki golden sonra bir sarı kart gören Emre Gümüş 63 dakikada ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Halkalı'dan 67 de Mufaffer 68 de Emre sarı sart gören oyuncu oldular. 74 Dakikada Kornerden gelen topu Serdar tek vuruşla kaleye yolladı skoru 7-2 yaptı.  73 de  aşırma bir topla Halkalı oyuncu Muzaffer 7-3 daha sonra da 79 da uzaktan şutla 7-4'e olarak maçın sonunu getirdiler.    





Stat : Zara Ekinli
Hakemler : Mehmet Üstündağ, Oguzhan Yılmaz, Mustafa Orhan Kurtoğlu
Saha Komseri : Ali Öztürk
Zara Ekinli : Emre, Metin, Anıl, Batuhan, Serdar, Faruk, Yasef, Ümit, Emre Gümüş, Ahmet, Yunus
Yedekler: Can, Mehmet, Muhammet, Serdar, Fırat, Harun, Oguzhan.
Halkalı : Hamza, Ali Eren, Okan, Muzaffer, Oguzcan, Hasancan, Tolga, Görkem, Yunus, Hamza Taşkın, Ali
Yedekler: Emre, Yusuf, Azad, Mehmet

HABER-FOTOĞRAF: YAVUZ KARAKURT



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...