Cumartesi, Ekim 25, 2014

ETİMESGUT 'Y'ATTI, SİLİVRİSPOR BAKTI

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor ve Etimesgut Belediyespor maçında konuk ekip Etimesgut doksan dakika boyunca yerden kalkmadı ve adeta yata yata üç puanın sahibi oldu.



Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası vasatı geçmeyen maçta konuk ekip Etimesgut Belediyespor ilk ve ikinci yarıda bulduğu gollerle evine üç puanla dönen taraf oldu. Maça konuk ekip hızlı başladı. Santra vuruşundan ilk yarının son düdüğüne kadar konuk ekibin oyun üstünlüğü tartışılmazdı. Özellikle orta alanda etkili oyun kuran konuk ekip müsabakanın 25. dakikasında Muhammet Haşim’i, Silivri ceza alanı arkasına kaçırdı. Muhammet Haşim uzak köşeye topu yuvarladı ve durumu 1-0’a taşıdı. İlk yarıda özellikle orta alanda top tutmakta zorlanan ev sahibi ekip Silivri takımı kalesinde tehlikeli anlar yaşadı. Maçın ilk yarısı atılan tek golle konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.







İSTEKLİ SİLİVRİSPOR
İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan Silivrispor’da sakatlığı bulunan Mustafa Kaya ikinci yarıya Özgür Ergün değişikliği ile başladı. Forvet hattında tek başına kalan İsmail Düzgün’e Etimesgutlu oyucular adeta göz açtırmadı. Maçın ikinci yarısında ilk yarıya nazaran daha istekli bir görüntü çizen Silivrispor aradığı beraberlik golünü 61. dakikada İrfan Bal’ın ayağından buldu ve durumu 1-1 yaptı. Beraberlik gülünü bulmasının ardından rakip kale önünde kamp kuran Silivrisporlu oyuncular bir türlü aradıkları ikinci golü rakip kaleye atamadı. Maçın 81. dakikasında konuk ekip Etimesgut Silivrispor ceza alanı sol çaprazından bir serbest atışı kazandı. Kazanılan serbest atışta Etimesgutlu oyuncu Ercan Güneri ceza alanı içinde tek başına kaldı ve kafa vuruşu ile Silivri ağlarını havalandırdı 1-2. Galibiyet golünü bulan konuk ekip bu dakikadan sonra yerden kalkmadı. Her ikili mücadelede yerde kalarak sağlık ekibi isteyen Etimesgutlu oyuncular Silivrili oyuncuları adeta çileden çıkardı. Maçın sonuna altı dakika uzatma verildiyse de Silivrispor aradığı beraberlik golünü bir türlü bulamadı ve müsabaka konuk ekibin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.




YÖNETİM İSTİFA SLOGANLARI ATILDI
Maçın son bölümlerinde verilen uzatma dakikalarının oynandığı anlarda protokolde bulunan Silivrispor yönetim kuruluna karşı kapalı tribünden istifa çağrısı yapıldı. Yaklaşık üç dakika süren istifa tezahüratları karşısında protokolü terk eden yönetim kurulu maçın son bölümlerini izlemedi.

BALCIOĞLU TARAFTARLARIN ARASINDAYDI
Silivri’nin en çok sevilen Belediye Başkan Yardımcılarından olan eski futbolculardan Bora Balcıoğlu’da Etimesgut maçını takip etti. Halkının içinde müsabakayı takip eden Bora Balcıoğlu müsabakanın sonuna kadar hem maçı takip etti hem de saha içinde terleyen futbolcuları destekledi. 


Stat: Silivri
Hakemler: Ömer Tolga Güldibi, Halil İbrahim Kızılcan, Cem Özbay, Murat Baş
Silivrispor: Rasim 8, Tahir 8, Muharrem 8, Orhan 8, Şemsettin 8, Özgür 8 (46’ Mustafa 8), Yemen 8 (72’ Özer 8), Yunus 8, İsmail 8, Samet 8, İrfan 8 (81’ Oğuzhan 8)
Etimesgut Belediyespor: Sefa 8, Mert 8, Turgut 8, İsmail 8, Seyithan 8, Murat 8 (75’ Furkan 8), Tugay 8, Muhammet 8, Artun 8, Halim 8 (53’ Resul 8), Ayvaz 8 (46’ Ercan 8)
Goller: 25’ Muhammet ve 81’ Ercan (Etimesgut), 61’ İrfan (Silivri)


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.