Perşembe, Ekim 30, 2014

ÇUBUKLUSPOR LİDERLİK RUHUNU SEVDİ

Beykoz İlçesinde son 10 yıllık süreçte kupalara ambargo koyan bir kulüp hüviyetine Çubukluspor...bir çırpıda sayılamayacak şampiyonluk kupaları, o şampiyonlukları her yaş kategorisinde yaşamış futbolcuları var.




Mor-Sarılı ekip 2014-2014 Sezonunda şu anda oynanmakta olan 3 yaş kategorisinde de lider durumda bulunmakta. Kadir Gemici Yönetimindeki A Takım bir senelik aranın ardından İstanbul Süper Amatör Lige dönmekte kararlı gözükmekte.

A Takımda geçen sezonlarda yaşanan yanlış trasfer tercihlerinden bu sezon dönülünce ilçe futbolunda yeteneklerinden bahsettiren futbolcularla monte edilmiş bir ekip ortaya çıkarılmış durumda. Kadir Gemici gibi, alt yapı takımlarında şampiyonluklar yaşamış, futbolun içinden gelen, her fırsatta kendini geliştirme düşüncesindeki bir antrenör ile şekillenen kadro şampiyonluğa ulaşacağından emin.


U17 Yaş Grubunda geçen sezon A Takımda görev yapan Ramazan Sökmez baş rolde ! pek çok kulüpte A Takımından ayrılan Antrenörler, o kulüp ile ilişkilerini noktalarken, Ramazan Hoca yıllarını verdiği kulübünde altyapıdaki görevine geri dönmeyi tercih etti. Kim ne derse desin maçlarda aşırı motivasyondan dolayı bazan kendini kaybetme eğilimi gösterse de samimiyetine, dürüstlüğüne herkes kefil. O şimdi genç takımdan A Takıma çıkarılacak oyuncularına katkı sunma düşüncesinde.


U15 Grubu kulübe bu sezon başında katılan Eyüp Aktaş Yönetiminde maçlara çıkmakta. Grubunda şampiyonlukta kesin favori gösterilmekte. Nitekim aldıkları sonuçlar da bunun bir göstergesi gibi. U11 Yaş Grubu Takımın başında ise bu kulüp ile geçmiş yıllarda takımda forma giyme onuru yaşamış Lokman Balcı bulumakta. O en alt yaş kategorisindeki futbolcular için kimi zaman bir baba, kimi zaman bir abi şefkati ile yaklaşım sergilemekte.

Çubukluspor sportif anlamda bu başarılı kadrolara sahip iken kulüp bazınada ise kurumsallaşmasını tamamlamak üzere. Her şey bir makina düzeni gibi işlemekte, her bir kişi görev ve sorumluluklarını
bilmekte. En son olarak Medya-İletişim Birimi ve başındaki Kemal Gölçiçek ile her müsabakanın ardından medaya servis edilen haberler, sosyal medya ağlarındaki paylaşımlar, kulübün kurumsal kimliğine büyük fayda sağlamakta.



Çubukluspor Kulübünde mutlu mu mutlu bir başkan yani Coşkun Tosun görev yapmakta. Yönetim Kurulu Üyelerinin her birinin kendi alanlarda katkıları var. Ve takımın Süleyman İlhan gibi maddi-manevi destekçisi bir babası, yöneticisi var. Süleyman İlhan'a ayrı bir paragraf açmak gerekli. Çubukluspor Takımında görev yapan tüm antrenörler kadar olaya vakıf, bilgi birikimi mevcut. Alt yapıda her hangi bir futbolcunun özelliklerini sorun, sevdiği yemeklere kadar bilir o...

Çubukluspor Futbol Takımları 29 Ekim'e denk düşen günde gerçekleştirdiği antrenmanlarda Cumhuriyet Bayramı coşkusunu fazlası ile yaşadı ve yaşattı. Antrenman öncesinde Türk Bayrağı ile verilen pozda her bir futbolcunun yüzündeki heyecan görülmeye değer bir not olarak düşüldü. Takımlar adına mesaj ileten Ramazan Sökmez'in öncelikli hedeflerini Türk Milletine, ülkeye hayırlı, başarılı, ahlaklı, dürüst insanlar kazandırma yönündeki verdiği mesaj alkışlanacak nitelikte idi.


HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.