Cuma, Ekim 31, 2014

ÇATALCA KULÜPLER BİRLİĞİ'NDEN ALİ DÜŞMEZ'E TEBRİK

Geçtiğimiz ay içinde yapılan TASSK olağan kongresinde başkanlığa seçilen Ali Düşmez’e başarılar dileyen bir tebrik mesajı yayımlayan Çatalca Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Gökçe, “El ele gönül gönüle amatörlerimize hizmet eden Başkanımıza yeni görevi hayırlı olsun” dedi.


Çatalca Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Gökçe yaptığı bir basın açıklaması ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu başkanlığına seçilen Ali Düşmez’e yeni görevinde başarılar diledi ve ülkemizdeki amatör futbolun ve tüm amatör branşların daha yükseklere çıkması için el birliği ile çalışmaya hazır olduklarını vurguladı.

Gökçe, "Geçtiğimiz ay sonunda Ankara’da yapılan olağan genel kurulda Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanlığı'na seçilen İASKF Başkanımız Ali Düşmez’e yeni görevinde Çatalca Kulüpleri olarak başarılar dileriz. Hiçbir kulüp ayırmadan ve kayırmadan görevini layığı ile yapan başkanımız yeni görevinde de el ele gönül gönüle amatörlerimize hizmet etme noktasında çalışmalarını sürdürecektir. Buradan sizlerin de aracılığıyla başkanımıza ve yönetim kuruluna hizmetlerinin devamı noktasında başarılar dileriz” dedi.

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...