Pazar, Ekim 26, 2014

BAĞCILARSPOR DA ALİBEYKÖYSPOR'A DAYANAMADI


Süper Amatör Lig 2. Grup 8. Hafta maçında Bağcılarspor sahasında lider Alibeyköyspor’u konuk etti.




BAĞCILARSPOR 0-2 ALİBEYKÖYSPOR
Müsabakayı 71. dakikada Samet Şenol 82. dakikada Soner Mor’un attığı gollerle 2-0 Alibeyköyspor kazandı. Böylelikle turuncu mavililer üst üste 7. maçını da kazandı. Soner Mor’un 85. dakikada bir topu da direkten döndü. Alibeyköysporlu Tugay Banicar 90+1. dakikada kırmızı kart gördü.


Maçın 60. dakikasına kadar dengeli giden oyun Alibeyköyspor teknik direktörü Metin Kaygın’ın yaptığı oyuncu değişikliklerinden sonra turuncu mavililerin lehine döndü. İlerleyen dakikalarda yorulan Bağcılarspor karşısında lider Alibeyköyspor üstünlüğü ele geçirdi ve iki gol bularak 3 puanın sahibi oldu.

67. dakikada Bağcılarsporlu Sinan Demircan’ın ceza sahası içerisine yapılan ortaya vurduğu kafa vuruşu doksana giderken Alibeyköyspor kalecisi Onur Koç mükemmel bir şekilde kurtararak takımı adına maçın kazanılmasında önemli rol oynadı.

Turuncu mavililerin yeni transferlerimizden Ahmet Faruk Özcan maça ilk on birde başlayıp 90 dakika oyunda kalırken Enes Bahadır Bayram 58. dakikada girdi. Her iki futbolcu da oynadığı oyunla göz doldurdu.

Her iki takımın da çok iyi mücadele ettiği müsabakayı fizik gücü daha iyi olan Alibeyköyspor kazanarak üst üste 7. maçından da galip geldi.

Bu netice ile Alibeyköyspor 21 puana yükselip liderliğini sürdürürken Bağcılarspor 11. puanda kaldı ve 7. sıraya 
geriledi.

Alibeyköyspor haftaya evinde lig sonuncusu Kartaltepespor’u konuk ederken Bağcılarspor ise evinde Sütlücespor’u konuk edecek.

Stat: Mahmutbey
Hakemler: Yalçın Taşkınfurat, Ali Tuna, Hakan Deniz
Saha Komiseri: Ömer Çaylı
Bağcılarspor: Sefer Şengül, Fehmi Berk Sarıtaş, Uğur Öztürk, Vahap Yıldıztepe, Vedat Çıkın, Cem Kasap, Emrullah Oktay, Ramazan Şaşkın, Sinan Demircan, Serdar Belikırık, Levent Solak,
Yedekler: Ahmet Gökhan Aydın, Burak Kapucu, Berkay Kakil, Ali akdemir, Seray Emlek, Furkan Kabak, Enes SoyluTeknik Sorumlu: Hakan Çimen
Alibeyköyspor: Onur Koç, Bilal Kara, Nadir Yıldırım, Ahmet Faruk Özcan, Mehmet Aslan, Hasan Çaylan, Mustafa Yalçın, Orhan Karabay(Dk.58 Enes Bahadır Bayram), Samet Şenol(Dk.81 Tugay Banicar) Yusuf Kaymak, Murat Kızılkara(Dk.58 Soner Mor)
Yedekler: Kaan Öztürk, Tugay Banicar, Soner Mor, Enes İğne, Enes Bahadır Bayram, Mustafa Samsama, Metehan Görgül
Teknik Sorumlu: Metin Kaygın
Goller: Dk.71 Samet Şenol Dk.82 Soner Mor
Kırmızı Kart: Dk.90+1 Tugay Banicar

Daha fazla fotoğrafa ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ


HABER-FOTOĞRAF: SELİM DEMİRER







Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.