Cumartesi, Ekim 25, 2014

AYAZAĞASPOR LİDERE TEK GOLLE MAĞLUP OLDU

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Zara Ekinlispor evinde grubun zorlu rakiplerinden Ayazağa’yı konuk etti. İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin sonunda gülen taraf Doğan’ın attığı gol ile ev sahibi ekip Zara Ekinlispor oldu.





Zorlu karşılaşmaya ev sahibi ekip Zara Ekinlispor’un vuruşu ile başlandı. Her iki ekipte mücadeleye temkinli bir başlangıç yaptı. İlk yarıda seyrek ataklarla gol arayan iki ekipte genelde orta saha mücadelesinde bulundu.

İlk yarının son dakikalarında Emre’nin ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Remzi’nin şutunda kaleci Burak topu çıkardı. İlk yarının geri kalan bölümünde gol sesi çıkmayınca soyunma odalarına 0-0’lık eşitlikle gidildi.




İkinci yarıya daha etkili başlayan ev sahibi ekip Zara Ekinlispor, ikinci yarının ilk dakikalarından itibaren hem duran toplar ile hem de organize ataklarla gol aradı. Yaptığı art arda ataklarla rakip savunmayı bunaltan ev sahibi ekip Remzi ve Doğan ile bir çok fırsattan yararlanamadı.

Karşılaşmanın 61. Dakikasında Remzi’nin ara pasında topla buluşan Doğan, topu kalecinin üzerinden aşırtma bir vuruşla ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra ikinci gol için yüklenen Zara Ekinlispor, savunmasında derin boşluklar bıraktı. Konuk ekip Ayazağa, beraberlik golü için Zara Ekinlispor yarı sahasını her ne kadar abluka altına alsa da aradığı golü bir türlü bulamadı. Mücadelenin 87. Dakikasında ceza sahası içerisinde rakiplerini birer birer geçen Remzi Demir, net gol fırsatından yararlanamadı.





Mücadelenin geri kalan bölümünde başka gol olmayınca Zara Ekinlispor sahadan 3 puan ile ayrılan takım oldu. Her iki ekipte ikinci yarıda sergilediği performanstan dolayı seyircilerden alkış aldı.




Stat : Zara Ekinli
Hakemler : Okan Akın, Hüseyin Sönmez Kumral, Oguzhan Yılmaz
Saha Komiseri : Ali Öztürk
Zara Ekinli : Avdil, Cem, Mehmet, Uğur, Emre, Sedat, Vahap, Ferhat, Doğan, Remzi, Yahya
Yedekler : Celil, Ferdi, Hüseyin, Yunus, Adil, Deniz, Efkan
Ayazağaspor :
Burak, Metin, Utkucan, Ümit, Rüçhan, Ayberk, Metin, Tugay, Onur, Mert, İbrahim
Yedekler : Muhammet, Mustafa, Aycan, Suat, Abdullah, Ferdi, Metin


HABER: ZEKERİYA YILMAZ
FOTOĞRAFLAR: YAVUZ KARAKURT










Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...