Cuma, Ekim 24, 2014

AMATÖR SAHALARDA YENİ BİR İSİM: MELDA ÇEVİK

Sevgili Yerel Futbol Sitesi ziyaretçileri, sizlere bu ayki köşe yazımda Türk futbolunun görünmez kahramanları, amatör sahaların emektarları olan saha komiserlerinin arasına yeni katılan bir ismi tanıtacağım.
Biliyorsunuz saha komiserlerimiz maddi beklenti olmadan (Ki aldıkları ücretler gerçekten sembolik) futbolumuza hizmet için yağmur çamur demeden hem kulüplerimize hem de hakemlerimize sahalarda yardımcı oluyorlar. Bu isimlerden biri de Melda Çevik. Bu sezon U17 Ligi'nde Haznedar Çetinkaya-İstanbul Sinop maçında saha komiserliğine başlayan Melda Çevik'i kendi ağzından dinleyelim:

"24.09.1990 İstanbul doğumluyum. 4 çocuklu bir ailenin 3. kızıyım. Eğitim hayatımı ikamet ettiğimiz Beyoğlu'nda tamamladıktan sonra, 2007 yılında ailemle birlikte Bahçelievler'e taşındık. O zamandan bu yana çalışıyorum. 5 yıl boyunca İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi saymanlığında hizmet verdikten sonra İstanbul Sağlık Müdürlüğü'ne geçiş yaptım. 2 yıldır da Tahakkuk ve Mali İşler Şubede hizmet veriyorum. Bu dönem içerisinde Anadolu Üniversitesi A.Ö.F. Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans bölümünü bitirdim. Ancak okuma isteğimi tatmin etmedi. Bu yüzden YGS'ye hazırlandım ve şimdi İstanbul Bilgi Üniversitesi Radyoterapi Bölümü'nde ilk senemi okuyorum.
Gündüzleri işe gidip akşam okula yetişmek, biraz yorucu bir tempo yaratsa da halimden memnunum. Kendim için bir şeyler yapmaktan, kendimi geliştirmekten ve zamanımın boşa gitmediğini görmekten mutluluk duyuyorum."

Melda komiserimize biz de 'Amatör camiaya hoş geldin' diyor, kendisine başarılar diliyoruz.

YAZI: ALPER KADEROĞLU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...