Cuma, Ekim 31, 2014

AKÇAKOCA'DA TARAFTARA ÇAĞRI

1 Kasım Cumartesi günü Akçakoca Şehir Stadında oynanacak olan Akçakocaspor- Kaynaşlı Belediyespor maçıyla ilgili Kulüp Başkanı Hakan Solak bir açıklamada bulundu.




Hakan Solak'ın açıklamaları şöyle: ''Gölyakaspor maçında takım olarak çok güzel bir futbol ve bunun sonucunda çok güzel bir sonuç aldık. Tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Giderek yükselen performansımız bizleri ve tüm Akçakocayı sevindiriyor. Taraftarımızdan her zaman bizi desteklemelerini istiyoruz. Çünkü bu takım hepimizin takımı. Özellikle bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Kaynaşlı Belediyespor maçı çok önemli. Oynadıkları 5 maçta 5 galibiyet alan bir takım. Aslında tam olarak liderlik maçı. Kazandığımız taktirde ligin yeni lideri biz olacağız. Taraftarımızın desteği ve futbolcularımızın performanslarıyla bu maçtan galip geleceğimize inanıyoruz. Bu Cumartesi günü kendi stadımızda oynanacak olan bu maç için tüm taraftarlarımızı, tüm Akçakocalıları takımımızı desteklemeye bekliyoruz.''

Kaynaşlı Belediyespor maçının önemine değinen Takım Kaptanı Öner Alev ise şöyle konuştu:
''Öncelikle geçtiğimiz hafta sonu çok güzel bir mücadele ortaya koyduk ve farklı bir galibiyet aldık. Yönetim, taraftar ve takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bu birlik ve beraberliğin devamı gelirse çok büyük başarılar elde edeceğimize eminiz. Yükselen bir performansımız var, her geçen maç daha da iyi olacak inşallah. Bu hafta sonu çok önemli bir maça çıkıyoruz. Şuan 2 puan önümüzde olan Kaynaşlı Belediyespor ile kendi evimizde oynayacağız. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Çünkü bu sezon oynayacağımız belki de en önemli maç bu maç olacak. Geçen hafta da içeride oynadığımız için bu hafta deplasmana gideceğimizi düşünüyor olabilirler ama fikstür gereği tekrar içeride oynuyoruz ve bu maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Taraftarın bize destek olduğunu görmek bizi daha da güçlendiriyor. Bundan emin olabilirsiniz. Bu hafta sonu tüm taraftarlarımızı stadımıza bekliyoruz. Galip gelip liderliği hep beraber kutlamak istiyoruz.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.