Salı, Eylül 23, 2014

Yamanspor'da kötü gidişat sürüyor

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Yamanspor'da alınan sonuçlar bir hayli morallerı bozmakta. Bu sezon süper amatör lig'de 2.sozunu geçiren Yamanspor bir türlü istediği skorları elde edememın sıkıntısını yaşamaya başladı.

Bu hafta sonu Kağıthane Belediyesi Nurtepe Stadı'nda Çağlayan Gençlerbirliği'ne  konuk olan Yamanspor 2-1 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor. Maça çok iyi başlayan Yamanspor 2.dakikada İsmail'in kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu direğe nişanlayınca golden olan Yamanspor  aradığı golü 34.dakikada günün çok çalışan ismi İsmail'den geldi. İlk yarının sonlarına doğru yakaldığı pozisyonlarıda gole çeviremeyen Yamanspor ilk yarıda soyunma odasına 1-0 önde giden taraf oldu.

 

10711218_10204760552403276_1943982097_n


İkinci yarıya daha istekli ve arzulu başlayan Çağlayan Gençlerbirliği ataklarını sıklaştırdı ve aradığı golü 61.dakikada Engin ile buldu. Golden sonra atakları ile Yamanspor kalesine yüklenmeye başlayan ev sahibi takım galibiyet golünü 76.dakikada Can ile kafa golü ile yakaladı. Galibiyet  golünden sonra yapılan  bir faulde ortalık bir anda karışınca maçın hakemi Yamanspor'dan takım kaptanı Serdar Su'ya ve ev sahibi takımdan Can'a kırmızı kart göstererek ihraç etti. Kısa süreli süren olayların ardından maçın hakemi maça 3 dakikalık uzatma ekledi. Uzatmalardada sonuç değişmeyince Yamanspor puansız evine dönen taraf oldu.

HABER-FOTOĞRAF: FATİH KAYGISIZ

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.