Pazartesi, Eylül 29, 2014

Tunaspor 3 puanı 3 golle aldı

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup 4.Hafta mücadelesinde Tophane Tayfun ile Bayrampaşa Tunaspor, Yıldıztabya Sahasında karşı karşıya geldi. Konuk ekip Tunaspor, 17.dakikada Nurullah Demirtaş'ın (k.k), 68.dakika'da Mustafa Sarıçan ve 90+5.dakika'da oyuna sonradan dahil olan Burhan Süme'nin attığı gollerle Tophane Tayfun'u deplasmanda 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında konuk ekip Tunaspor'un pozisyonları vardı. 2.dakikada Cihan Evin'in sağ taraftan ceza sahasına gönderdiği topta arka direkte topla buluşan Furkan Aktemur'un yaptığı zayıf kafa vuruşu yandan dışarı gitti. 14.dakika'da sağ taraftan Tophane Tayfun ceza sahasına girdiği sırada yerde kalan Mustafa Sarıçan'ın bu pozisyonuna maçın Hakemi Mustafa Kürşad Filiz serbest vuruş kararı verdi. Furkan Aktemur'un kullandığı frikik atışı az farkla üstten auta gitti. Belki de karşılaşmanın en kritik anı 17.dakikada gelişti.Cihan Evin'e yapılan faul atışını kullanan Furkan Aktemur'un ceza sahasına yolladığı topa Tophane Tayfun defans oyuncusu Nurullah Demirtaş ile Tunaspor'un orta saha oyuncusu Ahmet Keleş'in birlikte yükseldiği bu pozisyonda topa en son kafayla dokunan ve kalecisine geri pas niteliğindeki bu topu elinden kaçıran Tophane Tayfun Kalecisi Umut Tur'un yaptığı bu büyük hatayla Tunaspor Takımı 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısının son saniyelerinde Tophane Tayfun ceza sahası içinde topla buluşan Tunaspor defans oyuncusu Ahmet Kutluay'ın yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşunu Kaleci Umut Tur kornere yolladı. İlk yarı konuk ekip Bayrampaşa Tunaspor'un 1-0 üstünlüğü ile kapandı.

İkinci yarı karşılıklı ataklarla başladı. Maçın 68.dakikasında oyuna sonradan dahil olan Selim Peker'in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahasının içinde topla buluşan Mustafa Sarıçan'ın yaptığı düzgün kafa vuruşu ile konuk ekip Tunaspor farkı ikiye çıkaran golü attı.2-0 Karşılaşmanın 90+5'inci dakikasında oyuna sonradan dahil olan Burhan Süme'nin ceza sahası içinde yaptığı son vuruşla maçın skoru ortaya çıktı. Tunaspor bu zorlu doksan dakika'yı deplasmanda 3-0 galibiyetle tamamladı.
STAT: Yıldıztabya
HAKEMLER: Mustafa Kürşad Filiz,Serhat Celil,Rıza Çağatay Yüceant,
SAHA KOMSERİ: Yusuf Karaç
TOPHANE TAYFUN: Umut,Mehmet,Özgüç,Ercüment,Nurullah,Ahmet,Emrah,Can,(Melih 31dk),Cengiz,(Şakir 55dk),Enes,Yunus,
TEKNİK DİREKTÖR: Adem Kırcı
BAYRAMPAŞA TUNASPOR: Efe,Berkay,Furkan,Mirsat,Ahmet Kutluay,Ahmet Keleş,Cihan,(Burhan 90+4),Aykut,(Emre Çelik 65dk),Mustafa,Gökhan,Kerem Güler,(Selim 46dk),
TEKNİK DİREKTÖR: Ulaş Oktay
SARI KART: Furkan 52dk,Enes 57dk,Aykut 59dk,
GOLLER: Nurullah (k.k) 17dk,Mustafa 68dk,Burhan 90+4

HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN
www.tunaspor.com

[gallery link="file" columns="4" ids="146216,146218,146219,146220,146221,146222"]

 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...