Salı, Eylül 30, 2014

Tepebağ Kültürspor 1 attı 3 aldı

İstanbul U17 ligi 26.GruP takımlarından Üçyüzlüspor ile Tepebağ Kültürspor takımları Karadeniz Tekin Küçükali Stadında karşı karşıya geldiler. Zorlu mücadeleyi deplasman takımı Tepebağ Kültürspor 1-0 kazanarak lige 3 puanla başlayan takım oldu.



Ali Anıl Özdemir, Buğra Burhan Erkol, Muhammet Halil Dizieğri hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma çekişmeli başladı. Maçın hemen başında Zeytinburnu temsilcisi Tepebağ Kültürspor bir penaltı kazandı penaltıyı gole çeviren Burak 8.dakikada takımını öne geçiren golü kaydetmiş oldu.

 

Şok penaltı golüyle maç biraz daha hızlanırken iki takım oyuncuları da bir birlerine biraz sert oyun oynamaya başladılar. Hakem Ali Anıl Özdemir 27.dakikada Tepebağ Kültürspor oyuncusu Veysel Kaya'nın rakip takım oyuncusuna küfür ettiğini duydu ve kırmızı kartını çıkararak oyundan attı, Maçın sertleşmesine izin vermeyen orta hakem doğru kararlarıyla izleyenlerden tam not aldı.

 

ilk yarısı yeşil siyah forma renkleriyle önde kapatan Tepebağ Kültürspor ikinci yarı bu skoru korudu. Üçyüzlüspor rakip takıma gol için gitse de aradığı golü bulamadı ve mağlup olmaktan kurtulmadı.

 

HABER: ALİ RIZA SUBAŞI

[gallery link="file" columns="4" ids="146494,146495,146496,146497,146498"]

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.