Salı, Eylül 30, 2014

Sarıyer Çanakkale’yi geçti

Marmara Masterler Ligi ilk haftasında karşı karşıya gelen Sarıyer ve Çanakkale Masterleri arasındaki mücadelede gülen taraf ev sahibi ekip Sarıyer oldu 3-1.



Hafta sonu oynanan Marmara Masterler Ligi maçının ilk haftasında karşılaşan ligin iddialı takımı Sarıyer Masterler ligin yeni ekiplerinden Çanakkale Masterler ekibi karşısında üstün bir performansla 3-1 galip geldi. Zorlu geçen müsabakada her iki takım oyuncularının centilmenliği ön planda tutarak mücadele etmesi organizasyon komitesi tarafından olumlu karşılandı.

 

HABER: ENGİN AKIN

[gallery link="file" columns="4" ids="146453,146454,146455,146456"]

3 yorum:

Halit Akbaş dedi ki...

Skoru yanlış yazmışsınız :) 3-1 Çnakkale galip :)

Fadıl Kurt dedi ki...

Haberin içeriği yanlış olmuş, maçı kazanan taraf Çanakkale Masterler takımı, ayrıca maçta ev sahibi takım Çanakkale masterler takımıydı. Çanakkale yine geçilmedi başlığı daha uygun düşerdi. Ancak dostça ve centilmence geçen bir müsabaka olduğunu söyleyebiliriz. kazanan dostluk olmalı. bu yanlış haberi düzeltirseniz Çanakkale masterler olarak memnun oluruz. saygılarımızla

kaleci dedi ki...

Canakkale takimini tebrik ediyorum.gerek mac ici gerek macin disinda gostermis olduklari misafirperverlikleri icin tesekkur ederiz.sariyer master kaleci mehmet.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.