Perşembe, Eylül 25, 2014

Paşabahçespor'da İstanbul Sinop alarmı

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grubunda hafta sonunda oldukça çekişmeli bir karşılaşma oynanacak.. Paşabahçespor-İstanbul Sinopspor. Ligin ilk 3 haftası sonunda oynadığı 3 maçı da galibiyetle kapatan İstanbul Sinopspor karşısında 3 puan beklentisindeki Paşabahçespor 7 puan ile grupta 3.sırada yer almakta. Cumartesi günü gerçekleşecek müsabakanın hazırlıklarını kendi tesislerinde devam ettiren yeşil-kırmızılı ekip antrenmanlarda hırslı görüntüsü ile teknik ve idari kadroda yüzleri güldürüyor.
Paşabahçespor Kulüp Başkanı Coşkun Okur hafta sonundaki maçı mutlak surette kazanma düşüncesinde olduklarını söylerken, “ Artık kadromuz tamamen lige adapte olmaya başladı. Bu sezon transfer ettiğimiz futbolcular gerçektende oynadıkları maçlarda kalitelerini, yeteneklerini belli ettiler. Bu ne derece doğru tercihlerde bulunduğumuzun da bir göstergesi oldu. İstanbul Sinopspor maçını önemsiyoruz, rakibimizn gücü ortada. Paşabahçe Stadındaki bu maçın son derece kaliteli, heyecanlı ve tribünlere zevk verecek bir müsabakaya sahne olmasını bekliyorum. Bu maçta artık taraftarlarımızı da tribünlerde görmek istiyoruz. Son yıllardaki en iyi kadroyu oluşturduk, bunun tribünlerden de yeterli desteği görmesini şart. Takımımıza bu maçta güven duyuyorum, maçtan 3 puanla ayrılıp artık galibiyet serisini başlatmak istiyoruz” diye konuştu.
Paşabahçespor Antrenörü Fahrettin Eldek ise yaptığı açıklamda bu maç öncesinde sakatlıklar nedeni ile bazı sıkıntılar yaşadıklarını söylerken, “ Kadromuz her ne kadar geniş olsa da bazı futbolcularda yaşanan sakatlıklar ideal kadromuz ile maçlara çıkmamıza engel teşkil etmekte. İstanbul Sinopspor maçının zorlu ancak büyük bir çekişme içerisinde geçeceğini biliyoruz. Hazırlıklarımızı buna göre yapmaktayız” şeklinde konuştu. Yeşil-Kırmızılı ekipte sakatlıkları devam etmekte olan Mehmet Dikmen ve Onur Atila’nın maça yetiştirilmesine çalışılıyor.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.