Perşembe, Eylül 25, 2014

Moralli Tepecikspor rakibini bekliyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta hafta arası maç trafiğinin artmasından dolayı Tepecikspor, Pazarspor ile lig maçını Cumartesi günü Tepecik Stadında oynayacak.


Türkiye Kupası ve lig maçlarının ardı ardına gelmesinden dolayı TFF Maç Organizasyon Müdürlüğünün uyguladığı programın oldukça ağır olması tüm takımları olduğu gibi Tepecikspor’u da zora sokuyor. Ligin daha çok önem arz ettiği Tepecikspor’da Pazarspor hazırlığına ara verilmeden başlandı.
Kupada Anadolu Üsküdarspor galibiyetinin morali ile Pazarspor maçına hazırlanan yeşil-beyazlılar, bu maça da üç puan parolasıyla çıkacak. Takım olarak her maç biraz daha iyi seviyelere gelen ve takım olma yolunda önemli adımlar atan Tepecikspor’da Teknik Direktör Armağan Turhan, oyuncularının başarılı olması için elinden gayreti gösteriyor. Pazarspor maçının büyük önem arz ettiğini söyleyen Turhan, bu maçtan Mutlak şekilde galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söyledi. Ligde zor maçların olduğuna dikkat çeken Turhan, Tepecikspor’un üst sıralardaki yerini mutlak şekilde koruması gerektiğini vurguladı.
HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...