Pazartesi, Eylül 29, 2014

Mimarsinanspor’dan Hakeme saldırıya kınama

Fatih Belediyesi Mimarsinan Stadında oynanan ve Yardımcı Hakeme saldırı nedeniyle yarıda kalan F. Mimarsinan-Batı Trakya maçı nedeniyle ev sahibi ekip bir açıklama yayınladı.



"Fatih Mimarsinan Spor Kulübü Yönetim Kurulu yaptığı yazılı açıklamada Yardımcı Hakemin bir seyirci tarafından saldırıya uğrayıp tartaklanmasını şiddetle kınadıklarını belirterek, şu görüşlere yer verdi:

 

Batı Trakyaspor ile oynadığımız maçın 82.dakikasında kendini bilmez bir seyirci tarafından Yardımcı Hakeme yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu çirkin hadisenin bize mail edilmesinin mümkün olmayacağı gibi, bu üzücü olay camiamızda büyük bir üzüntü yaratmış ve esefle karşılanmıştır. Bu olayı tasvip etmek mümkün değildir. Ne olursa olsun Hakemlere saldırı yapılmasının izahı mümkün değildir. Bu saldırıyı gerçekleştirenin futbolla ve sporla bir ilgileri olmadığına inanıyoruz. Fatih Mimarsinan Spor Kulübü olarak 86 yıllık tarihimizde böylesine bir olay meydana gelmiş değildir. Ayrıca son yıllarda her kategoride takımımıza ciddi yatırımlar yapan Yönetim Kurulumuzun en büyük gayesinin sportif başarıdan ziyade, semtinin gençlerine hizmet etmek ve spor sayesinde gençlerimizin rehabilitasyonunu bir şekilde sağlamak olduğunun kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

 

Kulüp olarak böylesine menfur olayların bizleri üzdüğünün ifade eder, hem saldırıya uğrayan Hakem kardeşimizden ve Hakemlerimizden hem de bugünkü maçta misafirimiz olan Batı Trakyaspor camiasından özür dileriz."

 

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.