Perşembe, Eylül 25, 2014

Kupa tamam lige devam

Öncelikle Tekirdağspor'u kupada buralara kadar geldiği için tebrik ederim. Bu başarıda büyük katkısı olan Teknik Direktör Teyfik Saygılı ve ekibini ayrıca kutluyorum. Gerçekten hoca oyuncu ilişkisini en iyi şekilde yürüttüler. Böylelikle takım da aile ortamı oluştu ve gözle görülür başarı geldi.



Tekirdağspor'un belki de kurada çekebileceği en güçlü rakibi çekmesi maçın ne kadar zor olacağının habercisiydi. Yine de Tekirdağspor elinden gelenin en iyisini yaparak Rize karşısında güzel futbol oynadı, fakat mağlup olarak kupadan elendi. Burada ki sonuç herkesin beklediği bir skordu, kimsede Rizenin Tekirdağı yenmesine şaşırmadı şaşıramazdı da zaten. Araların da büyük farklar olduğu aşikar birisi süper lig takımı birisi bölgesel amatör lig takımı. Kendi aralarındaki kalite maddi manevi artıları eksileri saymama gerek yok bunu hepimiz biliyoruz.

Sonuç olarak Rize 3.tura yükselip kupada yoluna devam edecek. Tekirdağspor ise kupa stresini ve yükünü üzerinden atıp biran önce lige odaklanacak. Geçen hafta Çengelköyden alınan mağlubiyeti ben kupa maçlarının vermiş olduğu stres ve yorgunluğa bağlıyorum. Bir yandan ligi düşünüp bir yandan kupa maçına kafa yormak, ona göre idman yapmak farklı kategorilerden takımlarla maçlar yapmak her takımı yorar ve yıpratır. Bunun için artık Tekirdağspor, lige tam anlamıyla odaklanıp hedeflediği yerlere yavaş yavaş yürümeye başlaması gerekiyor. Bu çıkışını da bu hafta kendi evinde oynayacağı Keşan Anafartalar maçıyla birlikte yapacağını düşünüyorum.

YAZI: MURAT ÖZCAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.